Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Deniz Ürünleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - fırında çipura
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konufırında çipura

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1897
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2010 Saat 16:37
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

Orjinalini yazan: nurdan nurdan Yazdı:

garibimin kuyruğu dışarda kaldıLOLLOLLOLbüyük tabak çıkarmaya erindimLOL
yanında rokada vardı süperdi onu koymamışım idare ediverin gaariLOL

elerine sağlıkkkk çok nefis duruyo ama garibim balığın masumane duruşu beni bitirdi LOLLOLLOLLOLLOLLOLne yaptın nurdan yaktın beni der gibi durmuş ve öylede pişmiş garip ama yemek açısından bakarsan masumane yada değil fark etmez acayip yerimmmmmLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLrokayı nasıl unuttun ben çokkkkkkk severimmmmLOLLOLLOLLOLLOL
sağ ol tatlımBig smileben yemesem kesin o beni yicektiLOLLOLbaksana dişlere gözlereLOLLOLLOLLOLbaşta biraz savaş ettik tabi sonunda ben kazandımLOLLOLyarım saat 200 derece fırında pişinceLOLgördü kafa tutmak nası oluyoLOLLOLLOL
kız yazık şimdi böyle anlatınca acıdım haaLOL
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 9243
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2010 Saat 16:46
nurdannnnn öldüm gülmekten bacımmm Allah iyiliğini versin tam bir savaşmı yaptın gariip balıkla LOLLOLLOLLOLLOL200 dereceli fırında pişince gördü kafa tutmayıııııLOLLOLLOLLOLLOLLOLbacım üzülme sen yemesen o seni yiyecekmiş o yemeden sen ye onu LOLLOLLOLLOLLOLnasıl olsa kalabalık aileler aynısından birsürü vardır denizlerde ama senden bir taneeeLOLLOLLOLLOLApprove

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4077
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2010 Saat 16:51
aç olan nurdan.. balık napsın 200 derece ppişmişsin artık...Big smile
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1897
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2010 Saat 17:20
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

nurdannnnn öldüm gülmekten bacımmm Allah iyiliğini versin tam bir savaşmı yaptın gariip balıkla LOLLOLLOLLOLLOL200 dereceli fırında pişince gördü kafa tutmayıııııLOLLOLLOLLOLLOLLOLbacım üzülme sen yemesen o seni yiyecekmiş o yemeden sen ye onu LOLLOLLOLLOLLOLnasıl olsa kalabalık aileler aynısından birsürü vardır denizlerde ama senden bir taneeeLOLLOLLOLLOLApprove
sağol bacımApproveaynen sonunda senin dediin gibi dedim bende LOL hey hey balık efendi hanımın yattı folyoya hadi sen de yanına bakeemmLOLdedimLOLve güç sardım folyoyu bu baya azgın bişi çıktıLOLLOLLOL daa 250 derecede pişircektim de dedim neyse okadar muhabbetimiz hukukumuz oldu azcık indirdim dereceyiLOLLOLtabi aç olan sonunda insanoğlu kazandıLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.