Ateşsiz zatürre |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Glsrnglmzz
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Saat 14 Dakika önce Saat 01:19 |
https://hizliresim.com/rmkefpf
Hocam fotografı yukledim bu bir doktorun instagramda bizleri bilgilendirmek için attıgı fotograf hastası gelmiş soldan ses duyamamış ciger filmine yollamış sonuc zatürre öksürük yok ateş yok göğüs ağrısı yok diyor ve diyor ki hocam geç kalınsaydı daha kötü olabilirdi tek tük öksürüğü bile önemseyin diyor 2 cocugum var haber bültenleride bu ara ateşsiz zatürre konusunda surekli haber var nedir bu hocam cocuklarım doktorsuz suana kadar ilaçsız sizle büyüyorlar nasıl anlayacagız hocam olur mu boyle ateşsiz öksürüksüz nasıl geçer peki ??? Size rastlayan anneler sizinle büyüyen cocuklarımız ne şanslı hocam iyi ki varsınız her soruya cevap alabilmek ne mutlu hep başımızda olun hocam eksik olmayin insallah
Düzenleyen Glsrnglmzz - 14 Saat 57 Dakika önce Saat 01:36 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
2021'de çekilen bu Akciğer Röntgeninde, sol akciğer "alt lob'da", çok önceleri geçirilmiş bir enfeksiyona
bağlı izler var! Bunun "enfeksiyon" veya Zatürre ile hiç alakası yok! Bu PUŞTLAR bir zamanlar her öksürene Astım diyorlardı, ama ben dillerini münasip bir yerlerine sokunca vazgeçtiler ve bu "zatürre" zırvalığına sardılar! KPA(Zatürre) aşıları yapılmış kimselerde nasıl Zatürre oluyor?? Zatürre tek bir hastalık değildir. 1- Bronkopnömoni denilen Zatürre tipinde, bütün akciğer dokusu tutulur. Resimdeki bu tip zatürre değil! Zatürre aşıları (KPA ve Pnömo23) bu Zatürre içindir. 2- Lober Pnömoni denilen tipi vardır: KPA(Zatürre) aşıları bu tipi önlemez. Tek bir akciğer lobunda hastalık vardır. Bu tip Zatürre'nin 4 safhası vardır. 3. safhası; resimde görüldüğü gibidir. Bu safhaya; "Hepatizasyon" denir. Resimdeki şekli bu safhaya aittir. Bu durum sadece bakterilerle değil; Metilfenidat ve Marihuana kullanlarda da görülür. Bu görünüm, bir "sekeldir" (yani, hastalığın bıraktığı bir iz'dir!)!! Bu safhaya gelindiğinde, artık Tedavi gerektirmez. Bu safhada ateş veya öksürük de OLMAZ! Ben Hacettepe haricinde, 35 sene Özel doktorluğum sırasında rastlamadım. 3- Loeffler's Pnömonia: En fazla, Ascaris denilen barsak solucanlarının yaptığı zatürre cinsidir. Ayrıca; Ankilostoma duodenele, Nakator Amerikanus ve Strongyloides Strekoralis denilen parazilerde bu hastalığı yaparlar. Kan sayımında, Eosinofillerde anormal artış vardır. Her zaman söylüyorum... Sağlıkla ilgili Türkçe yazıları OKUMAYIN! Tamamı halkı korkutmak için, şarlatanlar tarafından yazılıyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 6 Saat 31 Dakika önce Saat 10:02 |
|
Glsrnglmzz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
|
Siz harici kimseye güvenimiz yok hocam alın işte bunu paylaşan adamın instagramda 2 milyon takipçicisi var paylaştıklarına bakın
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Her topal eşeğin bir kör alıcısı daima vardır.
Bizim topluluğumuz; hırsızı ama büyük hırsızı ve yalancıları çok severler!
|
|
Glsrnglmzz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
|
Ağzınıza sağlık hocam şu son attığınız yazı Türkiyenin şuan ki genel halini nasıl da özetliyor aman hocam başımızdan eksik olmayın iyi günler 🙏🏻
|
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Ya kadir hocam bu nasıl bir donanım nasıl bir tecrübe inanın okudukça hayran kalıyor insan 👏👏👏👏 burda olsanız zaten hastalara yetismeniz olanaksız olurdu :) ülkenin dört biyanindan gelirdiler size bir hastane lazım bu ülkede sizin yetistirdiginiz öğrencilerle dolu 👍bizlere de bir kadir tuğcu lazım
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 1 saat 7 Dakika önce Saat 15:26 |
|
3 gonca
Üye Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Puanlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam Allah razi olsun sizden. Bende gormuştüm bu doktorun paylaşımını açıkçasi korktum. Ama sizde açıklayinca bir daha görmüs bulunuyoruz nasil insanlarin para için yapamayacağı birsey olmadığını.2021 nedir.Allah aşkına
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|