Bacak agrisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
DEFNEIRMAK
Üye Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2019 Saat 19:11 |
Hocam 13 yaşındaki kizim gecen sene ergenliğe girdi..iki gündür sadece sağ üst bacaginin üst tarafi basinca cok agriyo diyo topallayarak yürüyo herhangi bir carpma vs olmadi. Otururken ve yatarken ağrı yok ..büyüme agrisi tek tarafli olmaz diyolar..hocam dr goturmeme gerek varmi..teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Takip edin.. 1- Bazi viruslardan sonra, Eklem ici "Synovit" olabilir. 2- Aseptik kemik nekrozu olabilir. 3- Kemikte "Soliter kist" olabilir 4- Cok ip atlama, ziplama, veya yuksekten atlama sonucu olmus olabilir. 5- KESIN olan tek sey: Buyume agrisi DEGIL!! Agri; 3-5 gun devam ederse, bir Ortopedi doktoru gorsun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Şub 2019 Saat 19:20 |
|
DEFNEIRMAK
Üye Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
|
Hocam 15 gun once yazmistim size..o gunden sonra yürüyememe ve devamli agri hic olmadi..bazen saniyelik ya dizi ya kaval kemigi ya da ayak eklemi hafifçe agriyip geciyo..gece hic olmuyo zaten..siz aseptik nekroz deyince biraz korktum ..eski yazılarıda okudum .o hastalıkta agri devamli olur demissiniz..ben yine de ortopedi ye gotrdum emar robtgen istemedi reparil jel verdi kullanmadim..hocam sizce emara ve röntgene gerek varmi..ara ara olan hafif agri icin. .hocam kusura bakmayin ..cok teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gerek yok... Hayret, boyle durust doktorlar hala var demek ki!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|