KREŞ DENEYİMLERİ VE GÖRÜŞLERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Yazar | |
febaa2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1748 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam 5 dolduran anaokuluna 6 yı dolduran ilkokula başlıyor diye biliyorum
yarı devlet yarı özel anaokulu fiyatları yüzde elli düşürülmüş daha çok kişi gitsin diye bilginize ankara batıkentte böyle bir okul yemek dahil yarım gün 50 tl oldu iyide bir okul
|
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2589 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Daha erken mi bilmiyorum ama şu tuvalet sorununu hallettikten sonra en azından haftada 3 yarım gün bende Kuzeyi kreşe göndermek istiyorum..
Mirayla ilğilenmekten onun gelişimine katkıda bulunamamaktan korkuyorum onun için iyi olacak fikrindeyim.. Hayırlısı bakalım |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
erhanbiyik
Üye Kayıt Tarihi: 22 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erhanbiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
oğlumu 2 gün önceetlik ankara da bulunan s...i y...ğı anaokulundan geri aldım. cidi bir denetime ihtiyacı var. 2009 yılında da kızımı buraya vermiştim o zamanlar çok memnunduk. o referansla hem oğlumu yazdırdım hemde bir çok kişiye tavsiye ettim. ama o günden bu güne çok şey değimiş. başta kreşte iyi bir yönetim anlayışı yok. bunda kurumsal bir yapıya kavuşmamış olmanızında etkisi var. öğretmenlerinizin ciddi bir eğitime ihtiyacı var. deneyimlerini bizim çocuklar üzerinde yapıyorlar. müdüreniz profesyonellikten uzak duyguları ile hareket edip velilere yaklaşımı ön yargılı. şeffaflık sıfır. göz göre göre velileri kandırmaya çalışıyorlar. kendi çocuklarına hizmet veriyor bu kreş. çocuğumu bıraktığımda gözüm arkada idi. 1 hafta önce camdan sarkan çocuk gördüm. ilgsizliğin bu karı inatla inkar ediyor müdere hanım. kendi personelinden bir haber. çocuğunuzu buraya vermeden önce iyi düşünün. benim günlerce uykularım kaçtı siz de uykusuz kalmayın Düzenleyen Gamze - 06 Eyl 2014 Saat 00:13 |
|
BENDENİZ
Üye Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2014 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ceyda bu sene anaokuluna başladı. İlk başlarda okula başlamasının hatırası olarak bir fotoğraf anı çalışması (scrapbook) yapıp bu hatırasını belgelemek istemiştim ama üç haftadır pek sıkıntılı olduğu için bu fikrimindem vazgeçip aldığım malzemeleri de bir köşeye kaldırmıştım.
Fakat bu hafta çarşamba gününden sonra birden her şey tersine değişti ve Ceyda üç gündür okula mutlu mesut gitmeye başladı. Bundan önce öğretmenlerimi sevmeyeceğim diyen çocuk öğretmenlerimi seviyorum diyor. Durum böyle olunca artık ben de Ceyda için bir okulun ilk günü fotoğraf anı çalışması yapabilirim. :)) Henüz tam karar veremedim. Birkaç örnek bulmuştum. Ceyda için yaptığımı da inşallah paylaşacağım. ILGİNİZİ çekermi bilmiyorum ..okulumuzdan çok memnun kaldık binbir endişe içinde başlıyan sureç ... mutlu mutlu mutluyuz... |
|
Kırmızı Font
|
|
efes2630
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yarı devlet yarı özel anaokulu nedir? Bütün anaokulları zaten milli eğitime bağlı değil mi? Devlet okullarının ana sınıfları mı acaba dediğiniz?
|
|
BENDENİZ
Üye Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2014 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende anlamadım nasıl birsey yarı yarıya
|
|
Kırmızı Font
|
|
redakte
Üye Kayıt Tarihi: 09 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben de uzun bir süredir anaokulu arayışı içerisindeyim. İstanbul Ataşehir'deki anaokullarınını araştırıyorum ancak halen bir karar vermedim. önümüzdeki yıla kadar sorup soruşturmaya devam edeceğim. buradaki linKte .......... bilgileri yer alıyor ancak ilçede çok fazla okul var, karar vermek zor.
Düzenleyen Gamze - 09 Ara 2014 Saat 20:27 |
|
dertman
Üye Kayıt Tarihi: 18 Ara 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
HAYIRLI NESİLLER İÇİN BİZİ SEÇİN BURÇAK ANAOKULLARI VE
KREŞ. http://www.burcakanaokulu.com.tr/
Düzgün Seviyeli sevgi saygı anlayış içinde bir eğitim
yeri. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|