Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - merhabalar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummerhabalar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esma!! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Konu: merhabalar
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2008 Saat 22:02

benim kızım 22 mart 2006 doğumlu bende 25  şubat 1985 doğumluyum kızım ve aramızdaki uyum nasıl??cevabınız için teşekkürler..

Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 20:10
Orjinalini yazan: esma!! esma!! Yazdı:

benim kızım 22 mart 2006 doğumlu bende 25  şubat 1985 doğumluyum kızım ve aramızdaki uyum nasıl??cevabınız için teşekkürler..

Merhabalar,
Kızınız ele avuca sığmayan bir Koç burcu insanı. Spontan, enerjik, öncü, hiç büyümeyen ve kendi istekleri ile meşgul. Siz ise naif, mütevazi, özverili, nazik ve kibar, spritüel yönleri olan bir Balık burcu insanı. Kolayca anlaşılacağı üzere, biriniz ben merkezci bir portre çizerken diğeriniz sınırlarını korumakta zorlanan, empatik ve kendi isteklerini ikinci plana atabilen bir yapıdasınız. Aslına bakarsanız hayatımızda olan herkesin ve herşeyin bir anlamı, misyonu var. O nedenle birbirinizden öğrenecek pek çok şeyiniz olacağını düşünüyorum. O sizi kendi hedefleriniz ve istekleriniz konusunda motive edip biraz da kendinizle ilgilenmenizi hatırlatırken,  sizden de diğer insanlara karşı empatik ve anlayışlı davranmayı öğrenebilir.

Mutlu, başarılı ve gönlüne göre bir gelecek diliyorum yavrunuza. Tüm aileye sevgiler....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.