nilçin hanım kadir beye de yazmış tım ama bir de size danışmak istedim .kadir bey minirin adında bir ilaç tavsiye etti ..
kızım 7 yaşında anasınıfına gidiyor.2 yaşında tuvalet eğitimine başladık. ama ozamandan beri alt ıslatma problemimiz var. hem gündüz hem gece. toplam bazen 10 kere yi buluyor. ıslak olmaktanda huzursuzluk duymuyor. geceleri 1-2 sefer tuvalete kaldırsamda yinede yatağı ıslatıyor.yada tuvalete girdikten yarım saat sonra bile altını ıslatabiliyor. sürekli gittiğimiz bir çocuk doktorumuz var ilk zamanlarda tahlilleri yapıldı böbreklerine bakıldı hiçbir şey çıkmadı psikolog tavsiye etti goturdum ama hiç bir sonuç alamadım.en son gittiğim psikolog altını ıslattıgında tepki gostermeyin ama ne kadar pis koktugunu söyleyin , bir sure ıslak kalmasını sağlayın dedi uygladık ama zaten kızım ıslak olmaktan rahatsızlık duymuyor birde uzerine ıslak çamaşırlarını gizli gizli koklamaya başladı . anne bagımlılığı cok fazla bunu haletmemiz lazım dedi arkadaşlarına gitsin etkinliklere katılsın dedi onuda yaptık ama çiş problemi devam ettiği için hiç bir yerde kabul gormedi.
bazen ara verdii oluyor bir hafta gece yapmıyor gündüz oluyor kaçırmalar daha sonra gunduz temiz gece başlıyor .
mesela gecenlerde 3 hafta boyunca altını ıslatmadı ne gece ne gunduz pişik olmuştu. ama duzelince yine başladı . 5 sene boyunca kızdıgım zamanlar oldu ses çıkarmadığım zamanlar oldu ama bunları hep benim aleyhime kullandı .