Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 'Thermal Welding' yöntemi**acil**
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum'Thermal Welding' yöntemi**acil**

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
OZU636 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Konu: 'Thermal Welding' yöntemi**acil**
    Gönderim Zamanı: 08 Haz 2011 Saat 09:36
hocam 3 yaşındaki kızım bademcikleri 4 aydır aşırı şiş. Hatta aile baskısına dayanamayıp ant. diğer ilaçlar kullansamda fayda etmedi götürdüğüm kbb uzmanı bademciğin kendi yapısı böyle ilaç kullanmakla düzelmez aldırman gerekir dedi. (ikizi de 1,5 yaşında ameliyat olmuştu ailede genetik olarak büyük bademcikler) ama benim aklıma şu takıldı lazerle yapılan bademcik ameliyatı mı 'Thermal Welding'   yoksa normal klasik ameliyat mı ona karar veremedim.Siz bir doktor olarak ve gözlemleriniz dahilinde hangisini tavsiye edersiniz acil yardımlarınızı rica ederim.
İKİZLER
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118045
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2011 Saat 09:55
Bu yaşta bademcik ameliyatı tavsiye etmiyorum.
Yukarı Dön
BERKOŞ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2011 Saat 10:07
Canım Oğlum BEDİRHAN içinde bademcikler büyük dedi doktorlar Fakat çok şükürki Kadir Hocama buradan ulaştık. Ballı limon, Deniz suyu sayesinde bademciklerin işini bitirdik.Bademcik rahatsızlığını başımızdan savdık Tabiki Hocamızın dediği gibi her gün düzenli Limonlu Bal paşada yedi maşallah tavsiye edebilirim.Bu arada oğlumuz 2,5 yaşında onlara bakarsan 1 yaşında iken bu işi bitirecekler.Kadir Hocamdan ALLAH RAZI OLSUN. Sizlerede şimdiden geçmiş olsun.Sizlere bir nebze katkı yapmak istedim.
Yukarı Dön
OZU636 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2011 Saat 11:54

Hocam tablo şöyleki, çocuk  son 3 aydır akşamları yatmakta zorlanıyor uyku apnesi gecede 5-6 uykuya dalarken özellikle,uykuda ağız köpürmesi, salya akıtması yemekte aşırı seçicilik  bizim gözlemlediğim tablo bu..bunun dışında ateş vs..yok.... ağzını açtığında bu işten hiç anlamayan biri bile şişmiş bademciği görüp soryor. Siz bu tabloya rağmen bu yaşta ameliyata karşımı sınız? sizin önereceğiniz yol nedir. yani bal limon ile belli bir yaşa kadar idare edip ondan sonra aldırmak mı? yoksa böyle yaşamayı öğrenmek mi?

İKİZLER
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118045
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2011 Saat 09:32
Uyku apnesinden bahs etmemiştiniz. Sadece "bademcikleri iri" diyerek yapılan ameliyatı tasvip etmiyorum.  Tabiiki "uyku apnesi" varsa ameliyat ile rahatlar, hangi cins ameliyat olduğu önemli değildir, yeterki yapan işinin ehli olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.