Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DORUKEFE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: emzirme
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2009 Saat 21:36
bebeğim anne sütüyle doyuyormu acaba ona yetiyor mu
Yukarı Dön
DORUKEFE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2009 Saat 21:42
oğlum 14 hafta yani 3buçuk aylık şu ana kadar bi problem yoktu ama en son rota virüs aşısı yapmaya gittiğimizde doktorumuz boyuna göre kilosunun 700 gr. altında olduğunu ve ek mamaya başlamamızı söyledi.Nedense vermek istemiyorum ama oğlum bazen ellerini ağzına götürüp emiyo o zamanda aç olduğunu hissediyorum birde mamaya başlarsa anne sütünü bırakır diyorlar nolur bana bi akıl
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2009 Saat 21:53
ellerini emmesi aç olduğu için değil...dünyayı keşife başladı ve ilk ellerinden başladı..tanıyabilmesi içinde en çok yaptığı şeyi yapıyor emmek...benim bebeğim uykusu geldiğinde elini ağzına götürüyor belki seninkide öyledir bir gözlemle derim...

bırak emsin ben hatta bazı zamanlar oynarken ''al biraz da elinle oyna ' deyip elini ağzına götürüyorum

aç olduğunu da emdikten sonra bile ağlamasıyla anlarsın...

bir yerde okumuştum...kilo alamaması emsede et bağlayamadığını gösteriyor diyordu...bence doktorunun tavsiyesine uy ek gıdalara geç...çünkü bir çok bebek 4. ayı içerisinde ek gıdaya başlıyor.

sütüm yetmiyor diye beynine negatif enerjiler gönderme...bebeğim çok iştahlı de:)

gerçi bende yeni anneyim ama bunlar okuduklarımın tecrübesi:)

Düzenleyen ilal - 03 Mar 2009 Saat 21:55
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Ege Berk Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 13:53
ellerini ağzına götürmesi aç olduğundan değil emme iç güdüsünü tatmin ediyor bence ve gelişimi de normal demek ki çünkü bu aylarda ellerini emmeye çalışırlarmış...sütüm yetmiyor diye düşünme ve bence mama verme sık sık emzir hem sütün çoğalıyor bebişin emdikçe anne beynine msj gidiyor ve süt üretmye başlıyor...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.