Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım ve Tavsiye  Lütfen !!!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYardım ve Tavsiye Lütfen !!!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım ve Tavsiye Lütfen !!!!!!
    Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 14:03
Sevgili anneler
ben bir konuda sizden yardım istiyorum ..
Ablamın çok ciddi psikoljik sorunları var bir süre bir psşkiyatr dan tedavi gördü ama cevap alamadık .Sadece ilaç tedavisi  gördü sayılır devlet kurumlarından biriydi çok tatmin edici değildi kullandığı ilaçlardan oldukça kiloda aldı yani mutsuzluğu dahada arttı.
  Benim sizden istediğim seans ücreti max.100 ytl olan anadolu yakasında olan mümkünse ssk  ile tedavi olunabilecek  iyi aynı zamanda da konuşarak terapi uygulayan bir psikiyatr a bizi yönlendirin lütfen ....
     Sanırım ablamın uzun zaman tedavi görmesi gerekiyor muş şu anki dr öyle demiş.,
cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 18:00
arkadasım gercekten cok uzuldum ınsallah kalıcı bısey degıldır.senı en ıyı anlayacaklardan bırıyımdır sanırım cunku benım abım sızofren yıllardır tedavı goruyor.ınsallah abalnınkı sadece gecıcı bır depresyondur.abım kartal devlet hastahanesınde tedavı goruyor kısa bır sure once erenkoye yatırdık yalnız oranın ılacları ve tedavısı hıcbır ıse yaramadı abım daha kotu oldu kartal devlet hastahanesının verdıgı ılaclarda tedavısıde ıse yarıyor abımınkı kalıcı bır rahatsızlık ama en azından kendıne gelıyor.gecmısler olsun ınsallah.
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 18:55

çok geçmiş olsun...tam yer bilmiyorum ama bence özel psikologların muayenehanelerindeki ücret zaten senin dediğin kadardır.Ya da olsa olsa max 120??tahminimce...yani seans başına o parayı gözden çıkarttıysanız özel bir doktora da gidilebilir mi acaba?

Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2008 Saat 18:19
Hande özel psikiyatrların seans ücretleri 200 ytl civarında maalesef... arkadaşımın eşi psikolog 100 ytl ye dr bulmak imkansız diyor inanılmaz paralar dönüyor yani ..Birde durumun ciddiyetıne göre haftada 2 ya da 3 seansla başlayıp zaman ilerledikçe seanslar haftada 1 sonra ayda 1 oluyor böyle olunca da ayda  1000 lırayı bulabılır ....Çok iyi doktorlar çok pahalı kurumlara bağlı olanlarda ilaç yazıp yolluyorlar  yani öyle 1 saat konuşayım haftada 2  ya da 3 kez terapi yapayım yok anlayacağın ablam da bundan muzdarip aynı zamanda konuşup çözm ler bulmak istiyor ilaç sadece uyuşturup kilo aldırıyor falan birsr yan etkileri var yani

Düzenleyen melek uslu - 21 Eki 2008 Saat 18:21
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.