Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ustalardan pişirme teknikleri  Yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuUstalardan pişirme teknikleri Yardım

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 09:57
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

 
  estağfirullah hiloşcum,ben çok bildiğimden değil,sadece yaptığım bir kaç tarifi sizlerle paylaştım,hoşuma gittiği için,yinede iltifatın için teşekkür ederim canımWink
   sunacım,tavuk ve ya ne haşlarsan haşla,düdüklü tencerede çok az su kullanmak yeterli,çok su çektirmiyor düdüklü tencereler.zaten tavuğun haşlanacağında ne varki,çok az zamanda haşlanır,o yüzden tavuğu örtecek kadar su koymana gerek yok,eğer suyundan pilav,v.s.yapacaksan,tavuğun yarısına kadar belki biraz daha az koyabilirsin canım,yok sadece tavuk haşlamak için koyuyorsan,bu suyun miktarı dahada az olabilir.ve buhar çıkartıp,dakika tutmaya başladıktan sonrada,kısık ateşte pişirirsen,hem daha lezzetli olur,hem de yanma-dibine tutma gibi talihsiz olaylarla karşılaşmazsın.zaten bir süre sonra dakika tutmana bile gerek kalmaz,merak etme,pişerken kokusundan anlıyor insan zaman geçtikçe.bende düdüklü tencereyi çok sık kullanırım.hem vakit açısından,hem de vitamin kaybını önlemek için.sana kolay gelsin canım.Clown
 
Günaydın.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Sanırım suyunu fazla koyduğum için taşıyor,haklısınızConfused
 
Bir dahaki sefere öyle deneyeceğimThumbs%20Up
 
İlginize tekrar "teşekkürler"arkadaşlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.