Liiiz Yazdı:
Gamze Hanım merhabalar
benim maviş oğlum 05.07.2007 tarihinde saat 11.00 de afyonkarahisarda doğdu.Burcu yükseleni konularında yorumlarınızı bekliyorum. |
Merhaba,
Güzel bebeğinizin burcu Yengeç, duygularını ve duygusal ihtiyaçlarını tanımlayan Ay burcu Balık, dış dünyaya gösterdiği yüzü, sosyal maskesi ve nasıl algılandığını ifade eden Yükselen burcu ise Başak. Hassas, duygusal,. ailesine, anılarına, vatanına, sevdiklerine bağlı, insanlaraın yardımına koşmaktan zevk alan, yardımsever bir yapıya sahip. Diğerlerinin duygu ve içlerinde bulunduklara durumlara karşı oldukça duyarlı. Ruh haline göre davranabildiği için bazen onu anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Ay biliyorsunuz gökyüzünde en hızlı hareket eden ve 2.5 günde bir burç değiştiren bir gezegen. Dolayısıyla Ay'ın içinde bulunduğu konumlardan ( Yeniay, Dolunay ve tutulmalardan ) oldukça etkilenecektir. Örneğin Dolunay zamanı huzursuzlaşabilir. Çok özverili, sezgisel aklı rasyonel aklından çok daha etkin. Hayatı boyunca bir Yengeç olarak önce kendi duygusal ihtiyaçlarını tatmin etmeli, yani kendisini duygusal anlamda olgunlaştırıp büyütmeli, ondan sonra diğerleriyle ilgilenmeli. Dugularına önem vermediğinde karşıt burcu Oğlak'a kayarak sert ve katı gözükebilir. Aslında duygularını ifade eden Ay burcu da Balık gibi derin, sezgisel, şefkatli ve empatik olan bir burçta. Ancak zaman zaman tatsız duygularla uğraşmamak için fazlasıyla mantıklı ve mesafeli bir duruş sergileyebilir. Çünkü duygular dünyasında kontrolünü kaybetmekten korkar. Bilin ki en mesafeli, sert ya da ilgisiz durduğu zamanlar en kırılgan olduğu anlardır. Yükselen Başak olarak kusursuzluk peşinde, herşeyin adeta mükemmel ve eksiksiz çalışan bir makina gibi olmasını arzu eder. Planlı, programlı, düzenlidir. Ancak şunu da söylemek gerekir ki her burç karşıtıyla var olur, karşıt burç ile dengelenmek durmuundadır. Zaman zaman karşıt burcu olan Balık'a kayarak dağınık, kafası karışık bir görünüm de verebilir. Kendisine karşı öz eleştiri yapabilecek, analiz ve sentez yeteneği güçlü bir kişilik olarak gözüküyor. İyi niyetli, hayattaki tüm aksiliklere ve olumsuzluklara karşı durabilecek, şansı ve rızkı açık bir insan.
Yeni yılda mutluluk ve esenlikler diliyorum tüm aileye. Bu arada tekrar baktım yazınızın ilk tarihine. Haklısınız, bayağı zaman geçmiş üzerinden. Sanırım arada atlanmış. Bu karışıklıktan ötürü özür diliyor, sevgilerimi gönderiyorum.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 04 Oca 2008 Saat 12:57