Andazol |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aslihumabaris
Üye Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2018 Saat 20:01 |
Hocam kolay gelsin kızım 25 aylık 13 kg. Uyurken ağız suyu akıyor ve diş gıcırtı var ayrıca özellikle sabahları bezini değiştirirken poposunda beyaz ve nokta nokta iki üç tane bastırınca dağılan krem gibi şeyler oluyor . Sürekli popom açıyor diyor (Aylardır kabız duphalac kullanıyorum geçmiyor ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama poposu).Bugün andozol surup aldim ama uyarılar bölümünde daha önce karaciğer fonksiyon bozukluğu ve kan değeri düşüklüğü olduysa kullanmayın yazıyor . Kizimin karaciğerinin 2 cm büyük olduğunu ve kansızlık olduğunu söyleyerek ilaç tedavisi uygulamışlardı buradaki Dr onun sonucunda fonksiyon bozukluğu oldu siz ilaçları bırakın dediniz bıraktık artık kullanmiyorum yani.Bu arada hgb(10.9) .Şimdi bu ilacı kullanmalımiyim sizce ve nasıl kullanmalıyim ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118038 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Deneyin.. Bos yere kullanmis olsaniz bile bir zarari olmaz. Anemisi YOK...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|