Kulak akintisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozlemgungormez
Üye Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozlemgungormez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2019 Saat 21:17 |
Kadir Bey merhaba.
8 aylık kizim kreşe giden 33 aylık ablası nedeni ile sık sık hastalanıyor. Zaman zaman size danışıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim. Danışmak istediğim bir konu daha var. 8 aylık olan 1 haftadır kulağını kasıyor ve iştahsızlığı arttı. Hiç besin görmek istemiyor. Haftasonu kulağında akıntı görünce bugün doktora gittim. Akıntı sulu değil kayısı kıvamında köyü sarı. Kbb doktoru da kulaktan iltihabi temizledi enfeksiyon nedeni ile Augmentin verdi ancak kizim ilaçtan tiksiniyor bugün zorla vermeye çalıştım ama hem çok ağlıyor hem de yutmuyor. Kuĺak iltihabi ilerler diye de cekiniyorum ama Augmentin tarzı oral ilaç dışında tedavisi var mıdır. Ateşi aşırı huysuzluğu yok. Kulak kaşıntısı ve iştahsızlık var Teşekkürler
|
|
özlem
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118008 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
O "koyu sari ifrazati" bir kere, iltihap degil!!! Normal kulak KIRI!! Sizi iyi "kafaya" almis!! Enfeksiyon oldugunda, cocuk agridan, yeri gogu yikar.. HIC MI OKUMUYORSUNUZ??? Nasilda inaniyorsunuz bu SAHTEKARLARA!! Cocugun kulaklarinda hicbir sey yok...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Mar 2019 Saat 04:34 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|