Goz gorme bozukluk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deryameryem
Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2019 Saat 22:55 |
Hocam ilk okula giden kizim vqr okulda goz testi yapilmis bana mesaj honderdiler harfleri okuyamamis ki bana kizim utangac birax soylemeyebilirde uzagi gorememis bixde maya goz hastanessne goturfuk ordada harfleri gorememis makineye filan sokmuslar goz bebek buyutucu damla damlatmiar uc kere bir goxunde 1.25.arti obur goxu 0.85 imis gozluk yazmis iki ay kullansin duzelebilir demis ama kizim uv gun oldu gozlukle bulamlnik gordugunu soyluyor ben hic kullanma taraftari degilim sizce yuksrk bir numarami ki.birdd kayseride dunya gox hastanesi yok
|
|
SELAM
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118006 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Okulda niye GOZ testi yaptiklarini saniyorsunuz??? Bir Dusunun bakalim!! Ayrica da; yasi kac, onu bile yazmamissiniz...
|
|
deryameryem
Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
|
7yasinda hocqm birinci sinif sinifta bes kisi gozluk takiyir bu yuzdrn peki hocam yaxdigim gozlik numaralari yuksekmiki gozluk kullanicak kadar ben hic taktrma tarftari degilim ama esim takmazsa ilerler femis doktor taktiriyor baskq bir hastaaneye mi gostersem
|
|
SELAM
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118006 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Baska bir yerde daha gosterin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|