Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Fazilet Karakoç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - allerjik astım?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumallerjik astım?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Konu: allerjik astım?
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2012 Saat 00:23
iyi günler fazilet hanım 26.02.2007 doğumlu kızım mayıs ayında allerji testi yaptırdım.
ev tozu akarı  df        68(11/9)    2+
ev tozu akarı  dp       141(18/15)3+
mantar karışımı          41(7/7)      2+
ot karışımı                   42(6/8)      2+
epidermal karışım       22(5/6)      1+
bütün yumurta               30(70/6)  1+
zespira çiğneme tableti verdi 3 ay kullandım ara verdim.1aysonra hırıltı başladı tekrar başladım.şuan devam ediyorum kış geldi kızım tekrar hasta oldu evde ventolin nebul filixotide başladı doktorumuz birde macrol antibiyotik verdi giresun görele ilçesinde oturuyorum çocuk doktoru yok şehir merkezine götürdük.siz ne önerirsiniz,tedavisi yazın hasta olmuyor kışın şikayetlerimiz bitmiyor.benimde ev tozu allerjim var  kızım erken tedavi edilirse silebilirmi cevabınızı bekliyorum önerilerinizi,çok zor durumdayız.
ilaçlarını düzenli kullanıyoruz....

Düzenleyen meral_87 - 06 Oca 2013 Saat 13:20
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2013 Saat 23:24
iyi günler fazilet hanım,kızım tekrar atak geçiricek gibi gece öksürüğümüz başladı,hırıltı henüz yok ama balgamı var ilaçlarımızı kullandığımız halde ve okadar dikkat ettiğim halde neden olabilir???normalmidir???önererebileceğiniz bir şey varmı? teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr Fazilet Karakoc Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 23:08
Merhaba,
Çocuğunuzda hem alerjik bir zemin hem de hava yolları hassasiyeti var gibi görünüyor. Hem dünyada hem de ülemizde çocukların en sık rastlanan hasatlığı. bazı koruyucu ilaçların şikayetlerin sıklığına ve şiddetine göre kullanılması gerekiyor. Bu durumda flixotide biraz daha uzun süre kullanmanız gerekiyor gibi görünüyor. Belli aralıklarla bile olsa konu ile ilgili bir uzmana görünmenizde fayda olacağını düşünüyorum, geçmiş olsun
Prof Fazilet Karakoç
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.