Tuvalet eğitimi :( |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
mevsimrüzgarı
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
çocuk eğer tuvalete de yapabildiği halde etrafa da yapıorsa tuvalete götürdüğünüzde yapmayıp tutup başka yerlere yapıyorsa bunu size karşı koz olarak kullanıyor öç alıyor demektir size karşı öfkesi var ve bu şekilde dile getiriyor iletişiminizi güçlendirmenizi öneririm
|
|
mishca
Üye Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim kızımda 27 aylık , kadir beyin yazılarını takip ettiğim için buzamana kadar hiç müdahale etmedik 1.aşama: çocuk tuvaletini bezine yapsada işi bittikten sonra kakalı bezle oyununu devam eder...2.aşama : bezine yapınca hemen çıkarmak ister 3.aşama:artık çişi geldiğini hisseder ve size soyler ifade etmeye çalışır bu soylemeler çoğaldığındada artık öğrenmiştir...Benim kızım son 1 haftadır kakasını yapar yapmaz hemen bezini açmaya başladı ve 1 kere tuvalete gitmek istedi bezini açıp oturttuk çişini klozete yaptı.halen bezli,2.aşama sinyalleri vermeye başladı artık 3.aşamayı bekliyoruz müdahale etmeden
|
|
lagrima
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Biliyorum bende okudum fakat başladım artık 8 gün oldu başa sarmak da istemiyorum.bakalım artık. Ama şunu öğrendim wc den korkuyor sanırım.
|
|
|
|
lagrima
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kenara çekilmiş ikiniyordu annem gel tuvalete gidelim oraya yapalim dedim ve beni ıtti git der gibi ih ih dedi ve altına yaptı temizlik :/ ya da neden olabilir ki.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|