Merhabalar…
Benim eşimle sorunum onun internetteki arkadaşlık sitelerine bağımlılığı.Biz 2,5 yıllık evliyiz ve 2,5 aylık bebeğimiz var.Ben çalışan ve ekonomik bağımsızlığı olan biriyim.Bu sorun maalesef evlediğimizden beri var.İlk olarak açık unuttuğu mail adresindeki maillerden tesbit ettim.Bir süre takip ettikten sonra konuştuk.Çok utandı ve bi daha olmayacağına dair söz verdi.Fakat bu durum daha sonra 2-3 defa daha dvm etti.Ve eşim her defasında bunun engel olamadığı bir dürtü olduğunu da ima etti.En son olarak yine mail adresinde gelen maili gördüm ve başka bi kaç siteye daha üye olduğunu,ayrıca benim bilmediğim başka bi mail adresi olduğunu tesbit etim.Eşim normalde beni ve oğlumuzu çok sevdiği her fırsatta dile getiren,çok sempatik,sevimli,iyi bi insandır.Karşısında çabucak ikna olabileceğiniz birisi yani.En son tam konuşmaya karar verdiğim sırada çok yakın bir akrabasının eşini aldattığını ve 2 çocukla ortada bıraktığını öğrendik.O kişiye gösterdiği tepkiyi görseniz inanamazsınız.Kendi kendime düşünüyorum madem bu kadar kötü olduğunu düşünüyor nasıl kendisi evliliğimizi böyle tehlikeye atabiliyor diye ama çözemiyorum bi türlü.Bu olay üzerine kendi aramızda çok konuştuk ve hatta ben böyle bi durumda asla affedemeyeceğimi söyledim ve bu olayın ona bi ders olmasını umdum ama maalesef ki bişey değişmediğini gördüm.Ben aslında bu durumda çok sert ve net bir şekilde tavrımı ortaya koyabilirim fakat bu bir çok şeyin de sonunu getirir biliyorum.Ve benim için çok ağır bi travma olur.Bundan da en çok 2,5 aylık oğlum etkilenir ki işte bunu hiç göze alamıyorum.Eşimi çok seviyorum,onun da bizi gerçekten sevdiğini biliyorum.Fakat bir şekilde bu konuyu onunla SON KEZ olmak üzere konuşmam gerek.Artık konuş konuş olayı laçkalaştırmak da istemiyorum.Ne yapmalıyım,lütfen bi yol gösterin.Ben mi konuşayım yoksa çok yakın bi arkadaşı var güvendiğim,onun konuşmasını mı rica etmeliyim?Eşim uzman desteği alarak da olsa bu alışkanlığından( veya her neyse ondan)uzaklaşabilir mi?Şu anda bu konuyu konuşup fikir alabileceğim etrafımda hiç kimse yok.Cevaplarsanız inanın çok mutlu olurum…Şimdiden teşekkür ediyorum,selamlar…