Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Eşler Arası İlişki & Boşanma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Eşim evi terketti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEşim evi terketti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Konu: Eşim evi terketti
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 08:38
Merhaba

7 aylık hamıleyım eşimle tartıştık evde ne var ne yok heryeşı kırıp döküp evı terketttı telefonlarıma cıkmıyo aılesınden kımse  aradımda acmıyo onlarda aramadı benı
Kradaydım evı boşaltmak durumunda kaldım aıleme gectım kafam karmakarısık yemek yıyemıyor uyuyamıyorum bebegım henuz dogmadı soyadı bıle yok nappıcam benCryCry

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2011 Saat 14:07
Tekrar merhaba
Bunaldım ruhsal olarak kötü durumdayım

Boşanma davamı açtım yazıcanız ufacık bır not ruh halıme destek olacak
Teşekkurler

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2011 Saat 16:01
eşinizle görüştünüz mü boşanma kararını birlikte mi verdiniz. konuyla ilgili detaylı yazarsanız sevinirim. boşanma kararını ani olarak vermek çok doğru olmayabilir, biraz daha erteleyerek ayrıntılı düşünmek her iki taraf için de daha olumlu olacaktır. bebeğinizi için soyadı olmayacak diye endişelenmeyin, boşanmak sizi anne babalık yapmaktan alıkoymaz,eşiniz her zaman hukukende manevi ve maddi olarak ta o çocuğun babası olacaktır. ayrıcca hamilelik dönemi çok duygusal bir dönem bu dönmde çabuk incinebilir olduğunuz kadar bazen kırıcı da olabilirsiniz. biraz beklemeniz çok yerinde olur
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.