Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Emzirme ve Memeden Ayırma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok üzülüyorum :(((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok üzülüyorum :(((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Konu: çok üzülüyorum :(((
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2011 Saat 16:47
Özlem Hanım merhaba,
5 ocakta doğum yaptım, ilk günden bu güne kadar memebaşı çatlağı problemiyle uğraşıyorum Cry Cry Cry 1 ayı geçti, bir türlü çare bulamadım Cry Cry Cry bununla uğraşırken 5-6 gün öncesine kadar dolup taşan sütüm, bir anda kesiliverdi Lamp Lamp Lamp bırakmadım hep devam ettim ama bebeğimi doyuracak kadar değil, çok az yine de... sütümün olmamasını çok fazla kafaya takıyorum, depresyona girmeye meyilli bir bünyem vardır ve ben depresyona girmek üzüreyim Cry Cry Cry ne yapsam da gelmiyor sütüm. elimden bişey de gelmiyor, çıldırmak üzereyim Confused kendimi bebeğime karşı suçluymuş gibi hissediyorum, ona baktıkça ağlamak geliyor içimden Cry Cry Cry hatta kimsenin görmediği yerlerde ağlıyorum hep. işe yaramaz bir insan olduğumu düşünüyorum Cry bu psikiolojiyle sütümü kendim bitiriyorum ama bir türlü pozitif olamıyorum Confused lütfen bana bir yol gösterin...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 16:45
sütünüz geldi mi bırakmak durumunda mı kaldınız. en önemli besinin anne sütü değil de sağlıklı ve sevgi dolu bir anne olduğunu hiç unutmayın
özlem
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 16:58
sütüm tamamen bitti Cry ama yapacak bişey olmadığını geç de olsa anlayabildim... teşekkür ederim...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.