SBS sonuçları açıklandı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Konu: SBS sonuçları açıklandı Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2010 Saat 00:08 |
Milli Eğitim Bakanlığı, daha önce 6 Ağustos 2010'da açıklanacağını duyurduğu ilköğretim 6 ve 7. sınıf Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarını, saat 17.00 itibariyle internet sitesinden açıkladı. SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) daha önce 6 Ağustos 2010 tarihinde açıklanacağı duyurulan SBS sonuçlarına ilişkin çalışmaları tamamladı. Çalışmaların tamamlanması nedeniyle Bakanlık, sınav sonuçlarının 6 Ağustos yerine bugün açıklanmasını kararlaştırdı. Sınava katılan öğrenciler, saat 17.00'den itibaren MEB'in internet sitesinden TC kimlik numaralarını girerek sonuçları öğrenebilecek. SBS'ye 6. sınıf öğrencileri 12 Haziranda, 7. sınıf öğrencileri de 6 Haziranda katılmıştı. |
|
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2010 Saat 18:04 |
6 ve 7. sınıf öğrencilerinin Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) en çok zorlandıkları ders matematik oldu Türkiye ortalamasına göre, 6. sınıflar 19 sorulu matematik testinde 4.66, 7. sınıflar 18 sorulu matematik testinde 4.64 ortalama çıkartabildi. Öğrenciler testlerin yarısını bile doğru yapamadı. 6. sınıf SBS’de özel, 7. sınıf SBS’de devlet okulu öğrencileri daha başarılı oldu. Sınavı başta kopya olmak üzere çeşitli nedenlerle iptal edilen öğrencilerin devlet okullarından olması dikkati çekti. Yine açıklama yok Sıkı çalışmışlar |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|