Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemi ve işe başlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku problemi ve işe başlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
adapoyraz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemi ve işe başlama
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 11:59
bebeğim  6 ocakta 5. ayini bitirdi. halen sadece anne sütü alıyor.  26 şubatta işe başlayacağım. bebeğimi devam sütüne ve kaşık mamalarına ne zaman alıştırmaya başlamalıyım? kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışıyoruz. halen ağlıyor ve bir süre sonra sırtına pıtpıtlayınca uykuya dalıyor. ama daha çok memede uyumaya başladı. akşamları 21.30 gibi emziriyorum. bebeğim memede uyuyor. yatırdıktan sonra gece 11 civarı aglayarak uyanıyor, ancak emmek istemiyor. onu yatagında sırtını sıvazlayarak uyutmaya calısıyorum, ama bazen yarım saat gozlerını bile acmadan aglıyor. uykuya daldıktan sonra sabah 7 gibi de uyanıyor. önerilerinizi rica edeceğim. saygılarımla ..
ışıl karipyan
poyraz
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 18:30
Merhaba...
Uyku sorunu hakkında yorum yapmıyorum. Bu sizin bebeğinizle birlkite çözümleyebileceğiniz bir konu.
Kaşık mamalarına başlayabilirsiniz. Biberon mamasını da kaşıkla verebileceğiniz gibi biberonu dadeneyebilirsiniz. BAzı çocuklarda hiç sorun olmaz. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.