Yenidoğan eğitimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hemsiredidem
Üye Kayıt Tarihi: 25 Şub 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hemsiredidem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2018 Saat 13:48 |
Yenidoğan Eğitimi Nedir?
Yenidoğan eğitimi, uzman bebek hemşireleri tarafından, doğum sonrası ilk 7 (yedi) gün içerisinde annenin evinde gerçekleştirilen ve ortalama 2 (iki) saat süren uygulamalı bebek bakım eğitimidir. Bu eğitim ile, hastane ortamında size öğretilen bilgiler ev ortamınızda yani kendinizi en rahat hissettiğiniz yaşam alanınızda pekiştirilmektedir. Evde Yenidoğan Eğitiminin Amacı Evde yenidoğan eğitiminde amaç, bebeğin ve annenin doğum sonrası kontrolünün sağlanması, bebeğin bakım gereksinimlerinin ebeveynler tarafından bilinçli ve doğru bir şekilde karşılanması ve annenin bu süreçte kendisini psikolojik olarak daha rahat ve mutlu hissetmesidir. Yenidoğan Eğitimi Nasıl Sunulur? Yaklaşık 2 saat süren bu eğitim; hem annenin, hem de bebeğin bakımına yönelik uygulamalı konular içermektedir. Eğitim İçeriğinde yer alan konular;
Evde Yenidoğan Eğitimi - Medical Center |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|