Hocam günaydın. sabahın köründe artık tekrar yatmama gerek yok diyerek kalktım onlarca yazı okudum. Ama kendime bi çare bulamıyorum. Daha önce geçirdiğimiz ufak tefek sıkıntılarda hep desteğinizi aldım ve çok şükür ilaçsız bu günlere geldik, ama şu uyku konusunda artık öyle bittim ki ilaç kullanmayı bile göze aldım. Aslında akla ilk gelebilecek herşeyi denedim. uyku saatlerimiz doğduğumuzdan beri var aslında, ama bir türlü uykuya dalamayan uyuyunca da derin uykuya geçemeyen oğlumla artık gerçekten başedemiyorum. gece boyunca yarım saatte bir nerdeyse uyanıyor, ve hem onu hem benim yaşam kalitemi çok etkiliyor. doğduğundan beri şu yıkama besleme gibi sıralı uyku rutinlerini uyguladık, hergün emzirerek uyuttum olmadı, salladım olmadı, ağlattım olmadı tok yatırdım, sadece emzirerek yatırdım, sadece süt içirerek yatırdım...olmadı... gündüz uyuttum olmadı, uyutmadım olmadı...çok yordum dışarda bisürü çocuk ilgi sevgi oyun...hiç yormadım sakin sakin koca günü geçirttim..olmadı...tv açtım olmadı kapattım olmadı.. uyanınca emzirmedim su verdim...biberonla süt verdim... spiraktin denedim , strath ,schlaf&nerves diye bitkisel içinde çarkıfelek kediotu ve nane olan bir preparat denedim ..olmadı.. ben nerdeyse 14 aydır gece 2 3 kez uyanmaya razı olarak güzel bir uyku görmedim. artık sinirlerim yıprandı..bebeğim de kaliteli uyku uyumadığı için gün boyu mızmız, büyüme gelişmesini de etkiliyor farkındayım... uzmandan yardım almam gerek diye düşünüyorum. her ay kontrole götürüyoruz, doktor artık bize önerecek birşeyi kalmadığını ve üzgün olduğunu söylüyor...ama bence artık bu da tedavi edilmesi gereken bi hastalık...yani son bir haftadır uyumuyo, burnu tıkalı, karnı ağrıyo, diş , kulağı filan diyecek bi savunmam yok...doğduğundan beri hiç huzurlu uyumadı...nolur yardım edin. ya da bana deyin ki şu doktora, şöyle bir bölüme götürün...çok çaresizim çok...
|
Eger, Sipraktin aksamlari 5ml. vermekle bile halledemedi iseniz; 2-3 gun sikintiyi goze alip, gece agladiginda, yanina gitmemeyi basarabilirseniz, isler yoluna girabilir. Ama zordur. Bir deneyin.
|
Çok isterdim denemeyi ama gece daha gözünü açmadan ayağa kalkıp park yatağın kenarlarından tırmanmaya başlıyo, 2 3 ay önce bu şekilde kafa üstü düştü...zorluğu ayrı tabi ki, sinirlerim bu derece yıpranmışken düşme riskini de dşünerek sanırım bunu deneyemicem...yine de teşekkür ederim. umutsuz vakayız kabul ettim..
|