Hercai75 Yazdı:
Merhaba arkadaslar!
Benim büyük oglum Eylül 2002 dogumlu. Su an boyu 118 cm ve kilosu 19. Yani bence cok zayif. Gercekten zayifligi belli oluyorda. Bacaklari cöp gibi. Sagligi yerinde masallah ama istahi hic yok. Cocuga yemek ye deyince offlayip poffluyo. Inanin hep istedigi, sevdigi seyleri pisirmeye calisiyorum ama hergün de kizarmis patates olmaz ki. Vitamin surubu da veriyorum ama bir faydasi yok, istahini falan acmiyo. Sizler bana birseyler önerebilirmisiniz? Pekmez iyi falan diye duymustum, ama denemedim. Her türlü önerileriniz icin simdiden hepinize cok tesekkür ederim. |
Nisa, benim oğlumda 2002 li biliyorsun. ( kasım ayında doğacaktı 20 eylülde geldi afacan. Oradada duramadı.
.)
boy ve kilolarıda aynı. Ben artık hiç zorlamıyorum ve alıştım .. çok enerjik, kan tahlilindede birşey çıkmıyor, kansızlık bile yok maşallah... gelişim gayet iyi. O zaman sorun yok demektirde biz anneler bunu anlamıyoruz bende dahil...
İnanırmısın o enerjiyi nereden buluyor bilmiyorum...
Kreşten sonra ya maç yapar. ya bisiklete biner düşün...
Haftanın iki günü yüzmeye başladı bir buçuk saat...
YeDİKLERİ yetiyor diyorum demekki. Ama çok zayıf, sadece kafa var. Yüzmede izliyorum yaşıtları arasında kaburgaları sayılan tek çocuk...
Bu arada ben abur cubur eve hiç almam belki onlardanda yese görünüşü daha iyi olur.. Ama gereksiz kilo ne işe yararki?
Arkadaşım seni anlıyorum sana tek tavsiyem rahat olman....
Rahat annelerin cocukları daha huzurlu
Düzenleyen sengul - 26 Nis 2008 Saat 09:16