Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ventolin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumVentolin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Biranniş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Biranniş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ventolin
    Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 01:21
Hocam 5 aylik oğlum bence grip oldu ama götürdüğüm dr bronsit dedi. Bir gece yatirdi. Ventolin ve pulmicort muydu neydi onlarin buharindan verdiler. Klamer surup ve daloday verdiler. Diger gun çıktığımızda ventolin almamiz söylendi. Ben sizi okudugum icin almadım ama klamere devam ediyorum. Siz ne düşünürsünüz ventolin kullanalim mi?
Çocuğun burnuna sf damlatıp burnunu aspire ediyorum. Yastigina coldmix damlatiyorum. Bugün daha iyi ama oksuruk ve biraz ses devam ediyor. Siz ne dersiniz ventolini kullanalim mi?
Yukarı Dön
Biranniş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Biranniş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 01:23
Dr ventolin kullanmazsan astım olur daha kötüsü yoğun bakima düşer dedi. Korktum ama kullanmadim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 04:28
SAKIN HA!!!!  Kasten astim ilaclarini veriyorlar.. 
Bu ilaclar, Grip oldugunda, vucudun savunma maksadi ile daralttigi bronslari acarlar ve mevcut mikroplar 
cok kolaylikla Akcigerleri istila ederler.. Neymis???  geceleri "hirilti" oluyormus!!"  HER Gripte, iyilesirken
akinti koyulastigi icin  hirilti olur.. 

"....... Dr ventolin kullanmazsan astım olur daha kötüsü yoğun bakima düşer dedi…."
Bu durumu bizzat kendileri verdikleri ilaclarla yaratiyorlar!!!   Turk halki hala, donen dolaplarin farkinda
degil. O yuzden, it surusu kadar yeni hastaneler acildigi halde hepsi, agzina kadar dolu!!  
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi cok iyi okuyun ve hatta ezberleyin… 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2019 Saat 04:31
Yukarı Dön
Biranniş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Biranniş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 06:16
Klamer ve deloday şuruba devam edeyim mi hocam? Delodayi alerji olduğu icin veriyorum. Gecen gun test yaptik sut urunleri, yumurta ve findik alerjisi çıktı. Vucudundaki döküntülerin sebebi bu alerji illetiymis. Iyi ki varsınız hocam. Sizi dinlemeyen pisman olur.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 09:16
SAKIN, o "allerji" palavralarina kanmayin.. Turk doktorlarina kalsa, Turkiye'de herkes ALLERJIK!!! 
Her iki ilacida KULLANMAYIN..  5 aylik bir cocukta; NE ALLERJISI!! 
Yukarı Dön
Biranniş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Biranniş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 22:43
Gıda alerjisiymis hocam. Ben sadece emziriyorum ve yedigim şeyler sütümle bebeğe geçiyormuş. Test yapıldı Süt ürünlerine, kuruyemislere ve yumurtaya alerjisi varmış. Doktor bunların hepsinu bana yasakladı. Buğday unu, kırmızı et ve beyaz eti de yasakladı. 15 gündür sadece patates ve salata yiyorum. 3 kg verdim ve sütüm azaldığı için bebek de tam olarak beslenemiyor. Çok zor durumdayız ikimiz de. Geçen gün tedavi oldu 4 gun hastaneye yatarak. Vucudundaki döküntüler tam düzelmişti. Derken bir gun peynirli borek yedim yavrum un vücudu gene kabardı. Anladım ki gerçekten alerjisi var. O yuzden çok dikkat ediyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.