Merhaba
Bir hafta sonra işe başlayacağım. Dört aylık olan kızıma sütümü sağıp eve bırakacağım. Bugüne kadar satıcıların yönlendirmesiyle yanlış olan bir sürü ürün aldık. Şimdi birçoğu için pişmanım. Bunun için sizlerin tecrübesine ihtiyacım var. Kızımın biberona alışıp emmeyi bırakmasını istemiyorum. Bir de tabi işin ekonomi boyutu var. Öyle bir biberon olacak ki hem kızımın emmeyi bırakmasına neden olmayacak (kolaya alıştırmayacak)
hem de bir defada sorunu çözecek. Bebeğe annem bakacak. Ancak malesef yeni ortaya çıkan ciddi bir rahatsızlığı var. Yani onun da çok yorulmasını istemiyorum. Dolayısıyla en az beş tane biberon alacağım. Ben işten gelince onları yıkarım. Annem bir de onları yıkamakla uğraşmasın. Ne dersiniz? Polikarbon olanlar altı ay kullanılabiliyormuş, acaba cam mı alsam? Farklı markaları deneyen arkadaşlar bana öneride bulunabilirler mi? Hangi markayı tercih etmeliyim? Bir de normal akışlı diye bir özellik var o ne demek oluyor? Ay kusura bakmayın çok uzun oldu. Siz bunları yanıtlayın yeni sorular geliyorrrrr.