Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alıntı Yapılan Konular ve Annelerin Paylaşımları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAlıntı Yapılan Konular ve Annelerin Paylaşımları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 13:24
her uyeye biz fikrini soramayaiz canim böyle bir kural yok duygu arkadasim guzel yazmis bunda anlasilmayacak birsey yok öznur,topicler birlestirildi paylasiminizi oradan devem edebilirsiniz bas sayfa dan rahatsiz olmus olabilir o zamanda duzenlemeden görev arkadasim ifo su sayfadan itibaren bakin yazabilir.ama biz görevlerimizi yerine getiriyoz görevlerimiz farkli bile olsa yaptigimiz dogru usluptur

Düzenleyen yasemin - 28 Şub 2009 Saat 13:32

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 14:23
Duygu Arkadaşım,

Demek istediğini gayet iyi anladım ama galiba ben anlatamadım. Bir tek o başlık taşınmadı ki. Dünya kadar başlık taşındı, birleştirildi. Şimdi oturup hepsini tek tek yine mi ayıralım? Senin bahsettiğin başlık birkaç alıntı içeren ve toplam 17 mi artık (dün öyle idi) sayfalık bir başlık. Uzuun böyle karışık, karmaşık bir başlık değil. Yani 2 yaş için giren 15 dakikada isterse göz gezdirip okuyabilir. Kaldı ki ben dahil birçok kişi aktif konuları kullandığımız için sayfa kaldığımız yerden açılıyor her başlıkta. Kimsenin ulaşmada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Yeni gelenler için de belki de birleşmesi daha iyi oldu. Bilmeyen biri taa en arkadaki başlıkları nasıl bulup da okuyacak? Bazı üyeler sırf google'da veya başka bir arama motorunda yaptıkları arama sonucunda sitemizi ziyaret ediyorlar. Onlar için de birçok bilginin bir arada olması iyi olmaz mı? Öte yandan zaten forumda o kadar çok başlık var ki, arama motoru bile çalışmıyor bazen.
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 14:55
yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem ama genel bi düzen hakkında fikrimi belirtmek isterim bende...

Şuan ben o evrelere gelmediğim için belkide böyle düşünüyorum yaş sendromu bende de olsaydı fikrim değişirmiydi bilmiyorum ama değişmezdi sanırım...

duygu modumun dediğine katılıyorum konuların hepsi birer başlık altında toplanmış olması gayet güzel oldu bence... Sadece bu topik için değil tüm konular için geçerli bu... zamanla daha da düzene girecektir tabi... birsürü konu ekleniyo içerikleri aynı oluyo yazıların içinde bazı bölümler değiştirilmiş oluyo (alıntı konuların biçoğunda) ama yorumlar kısmına teşekkür edip kendi deneyimlerimizi paylaşmıyormuyuz... bu her konuda böyle değilmi... hemen hemen her konuda bu böyle...

Ben şuan kendi alanımdan bilgi vereyim mesela... şuan hamilelik ve doğum bölümü beni daha çok ilgilendirdiği için aradığım bişeyi ilk önce araştırıyorum. Eğer benzer bi yazı varsa üstüne sormak istediğim paylaşmak istediğim konuyu ilave ediyorum. Eğer böyle bir konu yoksa yeni bir başlık ekliyorum....

bilmem anlatabildimmi canlar...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 14:59
sitemizde bizler harici yeni gelen üyelerimiz yada dışarıdan misafir olarak okuyan diğer anneler her başlığı tek tek okuyup aynı sorun bende yaşıyorum falan diye okumaktansa bir başlıkta hem bilgileri hem paylaşımları okuması daha mantıklı geliyo bana...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.