yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem ama genel bi düzen hakkında fikrimi belirtmek isterim bende...
Şuan ben o evrelere gelmediğim için belkide böyle düşünüyorum yaş sendromu bende de olsaydı fikrim değişirmiydi bilmiyorum ama değişmezdi sanırım...
duygu modumun dediğine katılıyorum konuların hepsi birer başlık altında toplanmış olması gayet güzel oldu bence... Sadece bu topik için değil tüm konular için geçerli bu... zamanla daha da düzene girecektir tabi... birsürü konu ekleniyo içerikleri aynı oluyo yazıların içinde bazı bölümler değiştirilmiş oluyo (alıntı konuların biçoğunda) ama yorumlar kısmına teşekkür edip kendi deneyimlerimizi paylaşmıyormuyuz... bu her konuda böyle değilmi... hemen hemen her konuda bu böyle...
Ben şuan kendi alanımdan bilgi vereyim mesela... şuan hamilelik ve doğum bölümü beni daha çok ilgilendirdiği için aradığım bişeyi ilk önce araştırıyorum. Eğer benzer bi yazı varsa üstüne sormak istediğim paylaşmak istediğim konuyu ilave ediyorum. Eğer böyle bir konu yoksa yeni bir başlık ekliyorum....
bilmem anlatabildimmi canlar...