Et parçası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Lamia
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 23:39 |
Merhabalar hocam
Kendim için soruyorum 38 yaşında kadınım bir çocuk annesiyim 3 gün önce şiddetli boğaz ağrısı halsizlik Ateş şikayeti ile hastaneye gittim. Ağız kokusu dilde pas mevcuttu antibiyotik başladık Aşırı derecede boğaz ağrısından 2 gün uyuyamadım suyu zor içiyordum bugün şikayetlerim hafifledi 3 gün Gezimde bir dolgunluk vardı sesimi değiştiren anlam veremediğim rahatsızlık eden burun akıntısı da olmadığından çıkmıyordu ama hissediyordum 3 gündür bugün hapşırıkla beraber ağzından düştü çok telaşlandım nedir acaba bu parça cevap verirseniz çok sevinirim
|
|
Lamia
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Lamia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu çıkınca et parçasına benziyor balgamlı
Çok rahatladım sesim düzeldi genizim boşaldı genizden hava aldığımı hissettim ama yine de telaşlıyım doktora gitmem gerekir mi
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Koyulaşmış balgam. Önemli değil.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|