Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > İki Yaş Sendromu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum sürekli ağlıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum sürekli ağlıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum sürekli ağlıyor
    Gönderim Zamanı: 21 May 2010 Saat 21:51
merhaba........beim iki yaşındaki oğlum ben adımımı eve atar atmaz mızmızlanmaya ağlamaya başlıyor ve uyuyana kadar devam ediyo bu durum.........ben çok sabırlıyım ama 3 yaşında abisi etkileniyo gibi geliyo bu durumdan........bende bunalıyorum ama kıramıyorum onu.........ben öğretmenim ve öğlene kadar sadece yanında olamıyorum...........ona nasıl yaklaşmam gerekiyo bilemiyorum umarsamadan susmasını bekliyorum sinirden titriyo...........istediğini yapsam davranışın sönmesini sağlayamam.....bana bir akıl verir misiniz lütfen
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2010 Saat 18:23
hafta sonlarıda bu ağlama durumu sürüyor........eşim artık sabrını yavaş yavaş yitirmek üzere.......sürekli ağlayan bir çocuk zor durumlar yaratıyor evde.....kucağımda yada ben yanında durduğum zaman ağlaması duruyor........benide kilitledi kendine...3 yaşındaki oğlumda onu taklit etmeye başladı......sinirlenmeye başladı ona karşı sert tepkiler veriyo........nasıl davranmamamız konusunda yardımcı olursanız sevinirim.......
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2010 Saat 17:17
küçük oğlunuz ilginizi sürekli üstünde tutumanın yolunu bulmuş gibi görünüyor. tabii ki belli zamnalarda yanında olacaksınız ama 2 yaşında bir çocuk sizden ayrı da vakit geçirebilmeli ağlamaasına gerekirse tüm gün katlanaın. pes edene kadar devam edin ç. oda sizi deniyor ve pes ettirene kadar ağlıyor ve her seferinde kazanıyor. ağlamaktan ancak ne kadar ağlarsa ağlasın bir şey elde edemeyeceğini gördüğünde ve emin olduğunda vazgeçecek
özlem
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2010 Saat 21:44
peki bu ona zarar verir mi duygu gelişimi yönünden............çok sinirli bir yapısı var............ben bunalsamda artık son noktada yeter sussun diye ilgileniyorum.......yanlış olduğunu bile bile ama eşim ve ona bakan kayınvalidem katlanamıyor çok kızıyolar...........gerçektende katlanılacak gibi değil bende kızmamak için çok zorluyorum kendimi.............doluyorum ve sınıfta boşalıyorum çocuklar en ufak yaramazlık yapsa rahatlayana kadar bağırıyorum.............sonra üzülüyorumCryCryCryCry
çünkü öğrencilerim 1. sınıf ve onları kendi çocuklarım gibi seviyorum...........sanırsam bende bir uzmana gözükem iyi olacakLOLLOL..eşimle 4 yıldır evliyiz bir tanesi 3 diğeri 2 yaşında iki çocuğum var.........ben elimden geleni yapıyorum..........dışarıdan bakanlar sen çok sabırlısın inanamıyoruz sana diyolar...........ama içim içimi yiyo bazen........Embarrassed  teşekkürler yardımınız için ve yazdıklarımı okuduğunuz için............
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2010 Saat 15:06
söylediğiniz gibi pek çok küçük çocukla işte uğraşmak ciddi sabır gerektiriyor ve bazen haklı olarak eve sabrınız kalmıyor ve çocuklarınıza patlayabiliyorsunuzz. çocuklar radar gibi gerginliğinizi alır ve huysuzluk olarak size yansıtırlar. sizin alacağınız desteğin hepinize yararı olacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.