Bilateral grade I hidronevroz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yarenhelin
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2018 Saat 19:23 |
Hocam ,
Oğlum mayıs 2014 dogumlu. Ve o tarihten beri her konuyu size danısırım.. Dogumdan itibaren böbrek genişliği var denildi Ozamanlar ultarson yaptırıp size göndermiştim Sizin cevabınızdan sonra da bi daha doktora gitmedim zaten... Şimdi mayıs ayında oğlum 4 yasında olacak.. bu aralar sıklıkla çiş Kaçırmaları başladı.. 1 saatte 4-5 defa çamaşır değiştirdim.. Şimdi bu konu böbreklerlemi alakalı çişinimi tutamıyor acaba ? Tekrar ultrason çektirip bi baktırsammı hocam ne oldu diye?? Yine görüşünüze göre hareket edeceğim Geçmiş senelerdeki cevabınız ve tahlil hocam |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gece isemeleri varsa: Aksamlari yatmadan evvel; burun deliklerine birer defa MIRIN Sprey sikin.. Gunduzleri damlatma seklinde, idrar kacirmalari varsa, cis yaparken, idrarini tutturup, 15-30 saniye sonra salsin.. Bu sekilde, mesane altindaki adaleler kuvvetlenince, gecer. |
|
Yarenhelin
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
|
Hocam gece 1 defa çişe kaldırdığım için gece işemesinolmuyor
Gündüz cok sık çişingeliyor bu dönem.. birkaç gün öncesinde 1 ampul dvit3 İçirdim ilk defa. Onun bir yan etkisi olmuş olabilir mi? |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|