doğum sonrası depresyonu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cakdemir
Üye Kayıt Tarihi: 28 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 15:50 |
Merhaba sevgili anneler.
Ben 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Çokşükür sağlıklı bir kızım var. Doğumdan beri kendimi kötü hissediyorum. Malum, emzirdiğimiçin anti depresan kullanamıyorum. Gündüz hep yalnızım. Yaşadığım yerde görüştüğüm kimse yok. Aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda? |
|
nillili
Üye Kayıt Tarihi: 10 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
doğum sonrası benimde depresyon sürecim başladı psikolog psikiyatri durum daha da ciddileşti araştırıyorum paylaşımlarınızı bekliyorum.
Düzenleyen Gamze - 13 Şub 2015 Saat 18:10 |
|
melekinan
Üye Kayıt Tarihi: 04 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekinan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bence çok saçma düşünüyorsun, doğum sonrası sen dünyanın en mutlu insanı olmak yerine yanlızlıktan bahsediyorsun. Çocuğuna bak ve gülümse
|
|
34AKSU34
Üye Kayıt Tarihi: 15 Mar 2016 Konum: .... Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
doğum sonrası bende depresyondayım bilmiyorum sezaryan sonrası ağrılarım var ve ömür boyu böyle yaşamak zorunda kalacakmışım gibi geliyor bir de normal doğum yapamadığım için kendime karşı güvensizlik oluştu
|
|
pembecik
Üye Kayıt Tarihi: 28 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bir arkadaşım da bu deprresyon sürecini yaşamıştı, neyseki çok sürmedi kendisi atlattı
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|