Bir gogsu emzririken digerinden sut akmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emerlike
Üye Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 24 Nis 2018 Saat 03:07 |
Hocam bir aylik bebegim var..bir gogsumu bebek emerken diger gogsumden sut akiyor hatei sayilir miktarda disariya sut birikiyor..akmasini engelleyemiyorum..bebegin icmedi gereken sut disari akiyoe diye uzuluyorim. Akma olmasa o sutler iceride durcak ve benek onsitleride emecek O sutleri icirmeue kalktigimda bu sefer beni emmesi gecikiyor..sizce o akmalar
Normal mi..bebegin almasi gereken sut disari mi gidiyor gercekten..tesekkur ederim Düzenleyen emerlike - 24 Nis 2018 Saat 03:14 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Normal!!! Her zaman soyluyorum.... Anne memeleri; "inek memesi" DEGILDIR..Ineklerdeki sisitem cok farklidir. Depo etme yetenekleri vardir...Danalarin, sindirim sistemleride bizimkilerden farklidir. Anne memeleri ise, bebek emmeye basladiginda, sut imal etmeye baslarlar. Hatta bebek akliniza geldiginde bile sut akar!!! Hic merak etmeyin, bol sutunuz var, akan sutu toplamaniz filan da gerekmez. Kafaniz rahat olsun.. Bakin; butun bu telas ve uzuntuler hep, simdiki annelerin, genc kizlik zamaninda, emziren annelerle hic bir temaslari ve bilgi alis-verisinin olmamasi nedeni iledir. Bu sebeple, BUTUN emziren annelerin, etraflarindaki genc kizlara bu islerin nasil oldugunu gostermeleri ve tecrubelerini aktarmalari cok onemlidir. Sirf bu is icin; Amerika'da. "La Leche League" diye bir kurulus vardir. Burada; emzirme isinde tecrube kazanmis anneler, yeni emzirmeye baslayan annelere yardimci olurlar. Bu kurulus, Turkiye'de de vardir. LLL Turkiye veya LLL Istanbul diye arastirin. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|