Merhaba Doktor Bey,
Benim oğlum 33 aylık. 13 Ağustostan beri hasta. Önce öksürük ve ateş başladı, asist ile 1 hafta içinde azaldı. Sonra tekrar alevlendi, boğaz enfeksiyonu dendi, antibiyotik kullandık 1 hafta.
Ardından kusma ishal atlattık. Tam iyileşti derken 24 eylülde, hala bitmeyen öksürüğümüz başladı. Öce kurup dendi, ses balgamlı bir hal aldı. Gece tıkanmalar ve boğulmalar başladı. 4 gece böyle geçtikten sonra göğüs hastalıkları uzmanı vent... sprey verdi. bunu kullanınca oğlum uyumaya başladı ve öksürğü azaldı. Spreyi çok düzenli kullanmamıza rağmen 1 hafta sonra öksürük tekrar alevlendi.
Bizi çocuk göğüs hastalıkları uzmanına iletti. PPD testi, TER testi ve akciğer grafisi istedi. Ve kan tahlili.
PPD negatif çıktı. TER de 28. Ancak akciğer grafisinden enfeksiyon olduğu anlaşıldı. Kla...s antibiyotik başlandı. Bu arada okyanus suyu, singul... ve naso...x de kullanıyoruz. Spreylere de tam gaz devammm.Bir de flexi... eklendi spreye. Aksatmadan kullanıyoruz.
Antibiyotikte bugün 7. gün bitti ama öksürük kesilmeyi bırakın azalmadı bile. Uykuda terlemesinden 3 kez üzerini, 3 kez de yastığını değştiriyorum.
bu çocuk nasıl iyileşecek bilemiyorum
Düzenleyen incip - 23 Eki 2010 Saat 18:34