elleri titretme sıkma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emirmat
Üye Kayıt Tarihi: 23 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2019 Saat 01:51 |
merabalar hocam. 30 aylık oğlumda şuanda engel olamadığımız şekilde ellerini tiretir gibi sıkma benzeri hareket var. bu hareket aslında annesi sınava hazırlanırken youtubdan fazlaca video izliyordu aynı dönemde dişte çıkarıyordu. o aralıkta çocuğu ara ara ellerini ağzına götürüken görüyorduk sonrasında videoların pek faydalı olmadığını gördük ve izletmeyi bıraktık daha sonra birde baktıkkki eller sürekli ağıza gidiyor ve ellerini çok sıkıyor tiretiyor.memlekete tatile gidince daha da artırmaya başladı. şimdi bulunduğumuz yerde pek imkanda yok, önmüzdeki haftalarda sıra bulabilirsek çocuk sağlığı uzmanına gideceğiz ancak ben emin olamadım gitsekmi gitmesekmi. 2 aydır uğraştık ama bıraktıramadık. çocuta şöyle durumda var gün içinde hep yalnız arkadaş çocuk yok çevrede. kış şartlarından dolayı dışarıyada çıkamıyor hep evde hapis gibi. yani bu şeyi tetikleyecek sebepte çok sanki.
velhasıl çok uzattım inşallah okur da yönlendirirsiniz bizi hocam. ne yapalım sizce doktora gideceksekte hangi bölüme gitmeli. ya da kendimiz nasıl yol izlesek
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir Cocuk norologu gorsun.. Isi uzatir da, MR filan isterse, konusalim..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|