Öksürük |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MevaAnnesi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:13 |
Hocam oğlum 20 aylık öksürük basladı gece en yuksek 38 oldu atesı burun akıyo.
Burnunu temizledim açık tutmaya çalışıyorum ateşi içinde yardımcı oldum düşürdük. Çok balgamlı öksürdüğü için huysuzdu doktora götürdüm ciğerini dinlemesi için. O da kontrol etti ciğerinde bir hışıltı var dedi sağ kulakta Otit var dedi geniz akıntısı var burun akıntısı var dedi Antibiyotik yazmış ventosal cortair yazmış bırde Dekort ampul vermiş. Ciğerinde hışıltı olduğu için bronşiolit teşhisi koymuş. Otit teshısı bırde Antibiyotiği kullan havayı ver dekortu içir dedi gece uyuyamadığı için tıkanır bunları uygula dedi. Hiçbirini almadım size danışmak istedim ne yapabilirim Çünkü geceleri uyuyamıyor Öksürükten ve ateşi de 37,5 civarı seyrediyor.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117983 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
İyi etmişsiniz. Tam bir şarlatan.
Bronşiolitler DAİMA viral olup, asla antibiyotik verilmez. Astım ilaçları HİÇ verilmez. Kortizon; daha beter yapar! Neyseki, Dekort'un ağızdan verildiğinde etkili olmadığını bilmiyor. Bakıyorum, 20 sene evvelki aşşağılık şarlatanlık gene tepreşiyor! ve "Sahtekarlığın 3 Safhası" tekrarlanıyor.
|
|
MevaAnnesi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
|
Evet hocam dedıkı agizdan işe yaramazsa seruma katarız bende direk kaçtım diyebilirim.
Suan sağ kulaktaki otit meselesi için illadin baslıyorum o halde Öksürük için ne önerirsiniz ve geniz akıntısı
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117983 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
ColdMix damla, Serum Fiz ve Limonlu bal.
Ara ara da sıcak buhar uygulayın.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|