Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek Taşıma Ürünü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBebek Taşıma Ürünü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek Taşıma Ürünü
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2011 Saat 23:27
Merhaba Erkin Bey,
Ben 6 aylık hamileyim ve şu an kreşe giden bir kızım daha var, bunun için kızımı kreşe bırakacağım zaman, bebeği kolay taşıyabileceğim ürün bakıyorum, (şimdiden doğumdan sonrası ne yaparım diye düşünmeye başladım, doğum sonrası araştırmam benim için daha zor olur) çok farklı bebek taşıma ürünleri var, bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum, sizce bu ürünler bebek için sağlıklı mı ?

Düzenleyen fatoş - 30 Kas 2011 Saat 23:34
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2011 Saat 10:59
Merhaba Fatoş Hanım,

Eğer bu tarz bir ürün kullanacaksanız, beni tercihim anatomik şekilli, sırtınızı ve belinizi gerektiği gibi destekleyen, omuzlara yük bindirmeyen ve yükü tüm üst vücuda eşit olarak dağıtan kanguru dediğimiz taşıycılardan yana. Bir çok iyi marka var kanguru üreten. Bunlardan birini tercih edebilirisiniz. Marka için bana özelden mesaj atabilirsiniz isterseniz.

Sevgiler,

Düzenleyen erkinu - 01 Ara 2011 Saat 11:00
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2011 Saat 11:02
Orjinalini yazan: erkinu erkinu Yazdı:

Merhaba Fatoş Hanım,

Eğer bu tarz bir ürün kullanacaksanız, beni tercihim anatomik şekilli, sırtınızı ve belinizi gerektiği gibi destekleyen, omuzlara yük bindirmeyen ve yükü tüm üst vücuda eşit olarak dağıtan kanguru dediğimiz taşıycılardan yana. Bir çok iyi marka var kanguru üreten. Bunlardan birini tercih edebilirisiniz. Marka için bana özelden mesaj atabilirsiniz isterseniz.

Sevgiler,

Çok teşekkür ederim Smile
Erkin Bey, rica etsem bunun için bana özelden önerdiğiniz kanguru modellerini atabilir misiniz Embarrassed

Düzenleyen fatoş - 01 Ara 2011 Saat 11:03
Yukarı Dön
shirinshey Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2012 Saat 18:03
Orjinalini yazan: erkinu erkinu Yazdı:

Merhaba Fatoş Hanım,

Sevgiler,

merhabalar banada marka belirtirseniz çok sevinirim. bu tür sling tarzı taşıyıcıları nasıl buluosunuz?
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2012 Saat 01:02

Merhabalar,

Anatomik ürünler değil slingler. Dolayısıyla bebeğin sırt ve baş/boyun bölümlerini destekleyen ürünlerin daha sağlıklı olduğunu söylemeliyim. Aynı zamanda bebeğin ağırlığını sizin vücudunuza da eşit olarak dağıtmayacağı için tavsiye etmem. Markaları özelden atıyorum.

E.Ü.
twitter.com/#!/EUltanir1903
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.