Ilac vitamin kullanımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Betül yazıcı
Üye Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:09 |
Hocam elimde mayıs ayında aldığım 2 vitamin var tam anlamıyla kızıma kullanmadim buz dolabında duruyor fakat mayıs ayında açmıştım vitaminleri biri Kidofine max (son kullanma tarihi 07.2026) diğer vitamin well care omega 3(09.2025 son kullanma) bunları şimdi kullanabilirmiyim mayıs ayında açtım bir iki ay evin sıcaklığı 28 29 du öyle durdu somra buz dolabına koydum 4 aydır buz dolabında bozulmusmudur
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117959 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
NİYE buzdolabına koyuyorsunuz?? Buzdolapları bu tip ilaçlar için EN KÖTÜ muhafaza şeklidir.
Eczanede bunlar buzdolabında mı saklanıyor??? İlaç alırken, eczacı buzdolabından çıkarmıyorsa, asla ilaçları buzdolabına koymayın. En nemli ortam oldukları için normaldan daha kısa sürede bozulurlar! Eğerkapsul şeklinde iseler, ve bir birlerine yapışmışlarsa, kullanmayın. Şurup şeklinde iseler, çökelti yapmışlarsa kullanmayın.
|
|
Betül yazıcı
Üye Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
|
Omaga 3 yağ gibi nasil anlayacam çöktüğünü bozuldugunu
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117959 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Tadından belli olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|