Kulaktan sıvı akması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 226 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2024 Saat 22:44 |
Hocam 6 yaş oğlum banyo sonrası gece kulağım çok ağrıyor dedi hemen nöbetçi eczane bulup illadin aldım aferin (grip olmustu) vermiştim diye ağrı kesici veremedim sıcak havlu koydum sakinleşmeyince acile götürdüm kulak zarını göremiyorum dedi çok kir var bir sürü kulak damlası yazdı ama ben zar delinir diye kullanmadım (sizin yazdıklarından biliyorum)sabaha dogru uyudu ben işteyken kulağımdan kir akmış dedi yastığı çok küçük sıvı akmış lekesi var elini sık sık kulağına sokuyor (engel olsam da fırsatını bulunca yapıyor) eli sanki su oluyor sorum şimdi kulak zarı delinmiş mi oluyor hocam ondan mı sıvı akmış acaba yapmam gereken bir şey varmı kulağının kirli olması sorun olurmu banyo falan yapmasında okula falan gitmesinde sorun varmı kirli eliyle kulağına dokunursa falan sorun olurmu
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir parça, tuvalet kağıdı veya kağıt mendilin bir ucunu büküp "burgu" yapın ve akıntıyı temizleyin.
Mutlaka 5 gün İliadin damla kullanın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Saat 54 Dakika önce Saat 11:12 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|