1 yaş aşısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ediko
Üye Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 11:10 |
Hocam merhaba; 2 gün önce mesaj atmıştım. Bütün dediklerinizi yapıyorum. Oğlum 1. yaşında hasta olduğundan dolayı 1 yaş aşısını ertelmişlerdi. Şuanda bütün verdikleri ilaçları kestim . Genel durumu düzeliyor. Ne zman yaptırmalıyım aşısını. Hastalık geçirmesi aşıya engelmidir.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Lutfen, soru sormadan once eski suallere bir goz atin... Asi olmak icin; hastalik bir mani DEGILDIR!! Tamamen Turk doktorlarin uydurmasidir. "1 yas asisi" diye bir asi yoktur... Bu bile uydurmadir... 1 yasindan SONRA yapilan asilar vardir... KKK ve Sucicegi asilari 1 yasindan sonra yapilirlar... Turk doktorlarinda,; "Uydurma hastaligi" vardir - Beta mikrobu. - Istanbul bronsiti. - koruyucu antibiyotik. - 1 yas asisi. (ne demekse) - Donusumlu agri kesici. Uydurmanin sonu yok...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|