Sizce hastaneye yatırmalımıyım(ınfluenza)? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cennettekus
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Puanlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 7 Saat 2 Dakika önce Saat 16:30 |
Hocam merhaba, 32 aylık kızım geçen hafta 5 gün süren ve 40'a varan ateş ile hastalandı ben evde genelde ateşli bırakıp ara ara dolven vererek idare ettim. 5 günün sonunda dayanamayıp doktora götürdüm kan tahlili yapıldı Lökosit 3,70 - trombosit 117 olarak antibiyotiğe gerek olmadığına karar verilip influenza teşhisi koydu. doktor serum verdi. 5 gündür lokma yemediği için gözünü zor açıyordı kızım, hatta hastanede yatması gerektiğini durumunun iyi olmadığını söyledi ama ben yatırdmadım. Bugün 9. Günden bildiriyorum kızım hala perişan bugün yine başa dönmüşüz gibi tüm gün lokma yemeden yattı ve öksürük başladı 1 bucuk kilo kaybetti. Sizce hastaneye yatırıp serum takviyesi yaptırmalıyım yoksa evde dolven-calpolle devam edeyim mi? Bu arada doktor Acıbademde yatırmanız şart değil devlet hastanesinede götürebilirsiniz dedi.
Düzenleyen cennettekus - 6 Saat 60 Dakika önce Saat 16:32 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Su dahi içmiyorsa, Serum gerekebilir.
|
|
cennettekus
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Puanlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
|
Günde yarım bardak su ve ocean multivitamin veriyorum.
Hırıltılı öksürük var nefes alıp vermekte zorluk çekiyor. Ayakta zor duruyor devamlı yatma halinde kafasını zor kaldırıyor 😔 Ateş yok halsizlik için dolven veriyorum biraz gözünü açıyor, etkisi geçince yine aynı.. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Az da olsa, istediği kadar su içip, bir şeyler yiyebiliyorsa, hastane gerekmez.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|