Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sağlığı
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanne sağlığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeni anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Konu: anne sağlığı
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 18:26
merhaba doktor bey,
sorum kendimle ilgili hangi branşa soracağımı bilemedim, bi fikrinizi almak istedim. 9 ay önce doğum yaptım. halen emziriyorum kilolu bir bebeğim var. (9200 gr) doğumdan 3 ay sonra saçlarım dökülmeye başaldı hala çok fazla dökülüyor, hamileliğimde 17 kilo almıştım doğumda 20  kilo verdim, normalde de zayıfımdır ama şimdi çok zayıfladım (45 kilo). 1-2 gündür iyice halsizleştim. çocuğa dikkat etmekten kendime pek bakmıyorum, hiç düzenli beslenmiyorum. uçuk hiç çıkmazdı bu yaşıma kadar burnumda uçuk gibi bir şey çıktı. korkuyorum, hastamıyım acaba diye ne yapayım, hangi branşa gideyim. kusura bakmayın konunuz değil ama size çok güveniyorum. teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118188
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 19:44
Sizin iyi beslenmemeniz, sütün kalitesini bozmaz ama sizden gider. Biraz proteinli gıdaları( et, yumurta, peynir, yoğurt, süt gibi ) arttırın.
Uçuk için, "Zovi..ax" diye bir uçuk kremi var. Bundan günde 5-6 defa sürerseniz, uçuk çabuk geçer. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.