Pfapa midir? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Fenci
Üye Kayıt Tarihi: 15 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam tekrar Merhaba. Çocuğumu ankara Hacettepe ye getirdik pfapa dan şüphelenince. Tahlilleri ekliyorum. Profesör pfapa diyebiliriz dedim tahlilleri bir De siz yorumlar misiniz.bağışıklık falan nasıl acaba.Yorumunuz benim için çok önemli. Tşkler hersey için
Tahliller yapıldığında çocuğum atesliydi 39 derece. Ama şu an ki durumun pfapa değil enfeksiyon olduğunu söyledi. Augmentin verdi. Bittiğinde ise koruma amaçlı 6 hafta bactrim kullanmamizi söyledi. Hala ATEŞ Sık Olursa KBB Doktoru Görsün DEDİ BADEMCİKLERİ ALMAK İÇİN.
Düzenleyen Fenci - 06 Mar 2019 Saat 06:59 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Lokosit:11,7 olan bir hastaya, sadece; CRP yuksek diye Antibiyotik baslanmaz.. Ailevi Akdeniz Atesi ilede HIC BIR alakasi yok.. Bu hastalikta, ATES DEGIL; "Karin agrilari" on plandadir.. O Prof bozuntusunun hicbir seyden haberi yok. O isim, tesadufen ilk hasta da ates oldugu icin o sekilde konmustur.. Bunlar son derecede CAHIL doktorlar.. PFAPA hic degil, AAA hic degil.. Basit bir viral (Gripal) enfeksiyon.. SAKIN hicbir dediklerine inanmayin, SAKIN Bademciklerini de aldirmayin.. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2019 Saat 08:03 |
|
Fenci
Üye Kayıt Tarihi: 15 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam bu tahlillere göre bağışıklığı hakkında veya alerjik olması hakkında yorum yapılabilir mi?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|