Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabus
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKabus

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Konu: Kabus
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2011 Saat 22:12
Özlem hanım iyi çalışmalar...
4,5 yaşında bioğlum var..çok pimpirikli bi anne değilim,hatta hiç olmadım,oğlumun üzerine fazla düşen biri değilim,düşe kalka büyür der kendi haline bırakırım doğduğundan beri..
Bu ara sürekli rüyalarımda oğlumun öldüğünü görüyorum..sabaha kadar ağlıyorum yastığım ıslanmış bi şekilde uyanıyorum,ve gün boyu etkisi sürüyor üzerimde,yaklaşık bi haftadır böyle..
Sebepsiz yere neden böyle oldu bilmiyorum,yakınlar kötü bişeyde yaşamadık,oğlum şükür öyle kolay hastalanan bi çocuk değil,sosyal okula gidip gelen bi çocuk..
Tabi durum bu olunca bi haftadır çok ciddi üzerine düşüyorum,oda farkında,ama elimde olmadan yapıyorum..Oda şaşkın hiç yapmadığım şeyleri yapmaya başladım,2 yaşından beri ayrı yatar bizden odasına gidip onunla uyuyorum yada onu yanıma alıyorum,okuldayken sürekli öğretmenini arıyorum,dişini fırçalarken su yutucaksın  boğulucaksın diyorum elinden alıyorum fırçayı..bunları yaotıktan sonra farkediyorum kızıyorum kendime..Am şu bi haftadır neler yaşıyorum anlatamam çokkötüyüm..doğduğundan beri ilk kez böyle oluyorum acayip bişekilde kaybetme korkusu oldu içimde,bunu nasıl üzerimden atacaığımı be bu kabuslardan nasıl kurtulacağımı bilemiyorumm..Ayrıca sosyal biriyim eve kapanıp durmuyorum,elimden geleni yapıyorum ama olmuyor daha ne kadar sürücek bu hal kaldırıcak gücüm kalmadı..
Merakla önerinizi beklicem,teşekkürler..

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1675
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2011 Saat 22:20
Özlem Hanımın yanıtını merakla bekliyorum bende ama canım yasemin ve annesi konusuna o kadar çok üzüldükki  böyle hissetmen normal.Bunuda Özlem hanıma belirtmekte yarar var bence.Bu durumu bilsinki ona göre hepimize yanıt versin senin bünyende.Çünkü bende ve eminim biçok arkadaşımda bu korku oluştu...Sevdiklerimizi kaybetme korkusu ....
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2011 Saat 23:35
Aslında bende daha önce başlamıştı canım,ama ewt bu durumda ciddi bi şekilde tetiklemiştir durumu..
Özlem hanım forumdan can arkadaşımın annesi şuan yoğun bakımda,bi kaç gündür aldık haberi çok kötü oldu buda tetiğklemiştir mutlaka,ama bende daha önceden başlamıştı bu durum.
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2011 Saat 15:52
sıkıtınız hala devam ediyor mu. ediyorsa mutlaka bir uzmana başvurmanız hem sizin hem de çocuğunuzun ruh sağlşığı açısından çok önemli
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.