Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saç yolma aciill
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsaç yolma aciill

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 213
Mesajın Direkt Linki Konu: saç yolma aciill
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 15:03
hocam mrb 5.5yaşında ve 18 aylık 2kızım var sizin tavsiyelerinzle bugüne kadar önemli sağlık problemleri yaşamadan geldik büyük kızım anasıfına gidiyor küçüğe evimizde bakıcı bakıyor tatilimzi 1 hafta birlikte geçirdik 1 haftasındada 2 kızımda evde bakıcıyla birlikteydi ben işten gelene kadar büyük kızım bakıcımızıpek sevmiyor  yaptığı yemekleri bile bazen yemek istemiyor  son 2 gündür büyük yaparken görmedim ama yatağında gördüm saçlarını yolmuş hemde çok fazla neden yapıtın diye sorduk dolaşmıştı ondanyaptım diyor neden taramadı da yoldun deyince sesini çıkarmıyor eşim ve ben endişelendik bu arada akşamları ben eve gelince hep kardeşimi kucağınıza alıyorsunuz beni hiç almıyorsunuz gibi şeyler kardeşimi hep siz uyutuyorsunuz ben odamda tek yatıyorum diyor kardeşiyle odası aynı uyutup yatağına koyuyoruz. gece dişlerini gıcırdatıyor ve ağzındanda su akıyor bazen parazit için kakasına bakktırdık temiz çıktı yol gösterirseniz seviniriz ne yapmalıyız?teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 20:08
Feci bir kiskanclik durumu var. Mecburen, kardesine yaptiginiz merasimleri ve tantanalari, ona da yapacaksiniz. Bakiciyi da sevmemesi sirf, kardesi ile daha cok ilgileniyor olmasindan. Biraz babay is dusuyor, onu kucagina alacak, hikayeler, masallar okuyacak, parka-bahceye cikaracak. Aksamlari getireceginiz; 3 kurusluk bir toka veya jiklet, cukulata bile cok ise yarayacak..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.