İlliadin kullanmalı mıyım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
elifkerem
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 532 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 18:56 |
Hocam merhaba 28 aylık 13.7 kg ağırlığında bir oğlum var. Oğlumun dün gece burnu tıkalı ydı uyuyamadı. Sabah da burnu tıkalı ağzından salyası akıyor burnu akmıyor. Sabahtan itibaren 4 saatte bir serum uyguluyorum. 1. Acaba serumu nasıl uygulamalı ben enjektöre çekip 2 ml uyguluyorum sıkıyorum her birine sonrasında çektirmek miyim. Çektiriyorum ama bişey gelmiyor. Gün içerisinde gözünden de ara ara yaş geliyor.
2. İlliadin burun damlası aldım eczaneden. Bu durumda kullanmalı miyim.Geniz akıntısıdaoluyor. Eczacı bu damla yetişkinler için dedi birde burun spreyi verdi. Çocuklar için bu dedi. Kullanırsak hangisini kullanalım. 3.şuanateşi yok ama ateşi çıkacak gibi gece. Ateş çıkarsa ne yapalım. Antibiyotiklik bir durum sözkonusu olurmu. Uzun oldu hocam kusura bakmayın ama burda kimseyegüvenmiyorum. Ne derseniz onu yapacağım. Önceden hatam oldu maalesef. m
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Eski konulari okuyun.. 1- Burunda tikanikligi yapan, ifrazat DEGILDIR!!!! Griplerin yaptigfi ODEM, tikaniklik yapar, bu yuzden bir sey de gelmez.. 2- Sprey bir ise yaramaz... O yuzden Eriskinlere verirken, bu cahil eczacilar, isi karistirmasin diye; Iliadin damla (COCUKLAR ICIN OLAN) diye belirtiyorum… Damlanin ustunu bir okuyun bakalim, cocuklar icin mi, yoksa eriskinler icin mi?? Benim bildigim; Iliadin damla'nin Eriskinler icin olani senelerden beri YOK.. Yeni cikti ise bilemem. Cok haklisiniz; Saglik konusunda, orada kimseye GUVENMEYIN!! Kendiniz; okuyun bilgi sahibi olun. Aldiginiz her ilacin icini-disini iyi okuyun.. |
|
elifkerem
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
|
Hocam damla çocuklar için yazıyor kullanalım mı bunu yoksa birkaç gün bekleyelim mi serum fizyolojik uygulayarak
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Serum Fiz ile sonuc alamazsaniz, kullanin.. O; "cocuklar icin" yazisini da o Eczacinin gozune(!) sokun.. |
|
elifkerem
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
|
Hocam birde ateşi çıktı şimdi onun için ne yapalım
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Atesten, rahatsiz OLURSA, ates dusurucu veriun..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|