Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlliadin kullanmalı mıyım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİlliadin kullanmalı mıyım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 532
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlliadin kullanmalı mıyım
    Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 18:56
Hocam merhaba 28 aylık 13.7 kg ağırlığında bir oğlum var. Oğlumun dün gece burnu tıkalı ydı uyuyamadı. Sabah da burnu tıkalı ağzından salyası akıyor burnu akmıyor. Sabahtan itibaren 4 saatte bir serum uyguluyorum. 1. Acaba serumu nasıl uygulamalı ben enjektöre çekip 2 ml uyguluyorum sıkıyorum her birine sonrasında çektirmek miyim. Çektiriyorum ama bişey gelmiyor. Gün içerisinde gözünden de ara ara yaş geliyor.
2. İlliadin burun damlası aldım eczaneden. Bu durumda kullanmalı  miyim.Geniz akıntısıdaoluyor. Eczacı bu damla yetişkinler için dedi birde burun spreyi verdi. Çocuklar için bu dedi. Kullanırsak hangisini kullanalım.
3.şuanateşi yok ama ateşi çıkacak gibi gece. Ateş çıkarsa ne yapalım. Antibiyotiklik bir durum sözkonusu olurmu.
Uzun oldu hocam kusura bakmayın ama burda kimseyegüvenmiyorum. Ne derseniz onu yapacağım. Önceden hatam oldu maalesef. m
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117905
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 19:02
Eski konulari okuyun..
1- Burunda tikanikligi yapan, ifrazat DEGILDIR!!!!  Griplerin yaptigfi ODEM, tikaniklik yapar, bu yuzden bir
 sey de gelmez.. 
2- Sprey bir ise yaramaz... O yuzden Eriskinlere verirken, bu cahil eczacilar, isi karistirmasin diye; Iliadin
damla (COCUKLAR ICIN OLAN) diye belirtiyorum… 
Damlanin ustunu bir okuyun bakalim, cocuklar icin mi, yoksa eriskinler icin mi?? 
Benim bildigim; Iliadin damla'nin Eriskinler icin olani senelerden beri YOK.. Yeni cikti ise bilemem. 
Cok haklisiniz; Saglik konusunda, orada kimseye GUVENMEYIN!! Kendiniz; okuyun  bilgi sahibi olun. Aldiginiz
her ilacin icini-disini iyi okuyun.. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 19:07
Hocam damla çocuklar için yazıyor kullanalım mı bunu yoksa birkaç gün bekleyelim mi serum fizyolojik uygulayarak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 19:28
Serum Fiz ile sonuc alamazsaniz, kullanin.. 
O;  "cocuklar icin" yazisini da o Eczacinin gozune(!) sokun..  

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 19:28
Hocam birde ateşi çıktı şimdi onun için ne yapalım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 22:35
Atesten, rahatsiz OLURSA, ates dusurucu veriun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.