Benim canım oğlum Dora'm Balık burcu. Hadi Balık Burcu çocukları buraya....
BALIK BURCU ÇOCUKLARI(20 ŞUBAT-20 MART)
"İnanıyorum, düşlüyorum, seziyorum, seviyorum" şeklindeki sözler Balık'ların ağzından dökülür. Uğurlu günü Perşembe, uğurlu sayısı 7 ve gezegeni Neptün'dür. Afacan, inatçı, zeki, sulu gözlü, gerektiğinde heybetli, kararsız, sezgisel, konuşkan, dik kafalı ve bağımsızdır. Ele avuca sığmayan, çabuk hastalanan, yerli yersiz ağlayıp arada bir gülen, arada hayallare dalan, değişken ruh halleri sergileyen ilginç bir bebektir. İçindeki sıkıntıyı dışarı atmaktansa, içine atmayı tercih eder. Feryat ederek ağlamak yerine sızlanır. Aile içindeki tartışmalardan çok kolay etkilenir, hatta bunları önceden sezer. Doğuştan hassas olan Küçük Balığınıza ilgi ve şefkati yoğun olarak vermeniz, onu mutlu eder. Büyüdüğünde de yoğun değişimler yaşamasına, standartlardan farklı bir kişilik çizmesine hazırlıklı olun. Bu tatlı ırmağın akmasına izin verin. Ona güvenirseniz, okul hayatında tahmin edemeyeceğiniz kadar başarılı olur. Balık burcunun ayakları ve sinir sistemi hassastır. GAMZE ÖZŞAHİN - ANNE OLUNCA ANLADIM
Düzenleyen Gamze - 06 May 2010 Saat 17:42