Özlem Hanım Merhaba
Oğlum tam 3 yaşında,2,5 yaşında tuvaletini öğrendi,geceleri ara ara altına kaçırıyordu,ama son dönemde özellikle kreşe başladığından beri her gece 3 kez altına yapıyor,ben de mecburen gece kilodu giydiriyorum,mesela saat 21,30 da uyuyor 22,30 da çişe kaldırıyorum,sonra tekrar alarmı kurup saat 02 de 4 de kalkıyorum ama yetişemiyorum bir türlü,çoğu seferde altına yapmış oluyor,gün içerisinde de okulda 1 ay boyunca hiç tuvalete gitmedi,okuluna klozet adaptörünü götürdüğümden beri 1 kez çişe gidiyor o da her zaman değil,3 kez de okulda altına çişini yaptı,ve geceleri de sürekli çiş yapıyor,ben de internette gördüğüm çiş alarm cihazı dikkatimi çekti,ıslaklığı hisseder hissetmez ötüp çocuğu uyandırıyor ve kaslarını kontrol etmesini sağlıyormuş,acaba bu yaşta kullanmam psikolojisini olumsuz etkiler mi?sizin öneriniz öğrenebilir miyim?gece daha sık aralıklarla kaldırmayı deniyorum fakat o zaman da çok huysuz oluyor,gece de 3 kezden daha fazla kaldırırsam hem ona hem onu uykusuz bırakacağım kaygısıyla ben huzursuz oluyorum,yardımlarınızı rica ederim,
Sevgiler