her gun karın ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
febaa2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1748 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2017 Saat 12:13 |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir kızım 9.5 yaş 26 kg boyu 136 cm bebekliginden beri iştahsızlık bir cocuktu ama simdi uzun suredir sabah kalkimca yada yemek yiyince midem agriyor diyor yemegi zaten sevmediginden pek ciddiye almiyordum ama artık sik sik soyluyor haftada 6 gun spor yapiyor doktora gotursem de bunlari anlayacak doktor nerdeee siz ne dusunursunuz ben zorla hep besleyici şeyler yediriyorum yumurta et sut balik tavuk ağırlıklı besleniyor kan degerlerine batırdım bir düşüklük yada normal olmayan bir durum kan degerlerinde yoktu degerli fikirkerinizi bekliyorum ne yapacağımi sasirdim artik saglikli mutlu huzurlu yillariniz olsun inşallah Allah razı olsun sevgiler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Spor esnasinda, karin adalelerini zorladigi icin olabilir. Ameliyatlik bir durum, bu kadar uzun surmez.. Sirt ustu yatarken, oturur duruma gecer gibi yaparken agri olursa, kesin adele agrisidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2017 Saat 20:27 |
|
febaa2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1748 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam cevap için teşekkür ederimyalnız spora başlaMadan öncede sık sık sebepsiz midem ağrıyor diyordu dediginiz durum oluyor örneğin göğüs kafesi her antreman sonrası o gün kelebek yüzdüyse ağrıyor haklısınız ama mide biraz farklı gibi hissediyorum enzim eksikliği vb yada sindirim de bir sıkıntı olabilir mi nasıl asacagim bu durumu değerli fikirlerinizi bekliyorum sagolun
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Oyle hastaliklardan biri bile olsa: gelisme geriligi, anormal kivam ve gorunuste kakalar olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|