Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Asilar ve saklanma koşulları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAsilar ve saklanma koşulları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3 gonca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 gonca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Asilar ve saklanma koşulları
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 16:02
Iyi gunler Kadir Bey. Ben yeni uye oldum. Iyikide olmusum   uye oldugumdan beri eski konulari okuyupta sizin cevaplarinizi gorunce cok fazla yanlis bildigimi ogrendim. Keske daha once tanissa idim sizin sayfanizla.
  Benim sorum asilar ve saklanmasi. Dedigim gibi eski cevaplari okurken bir soru dikkatimi cekti. Cunku benimde basima buna benzer bir olay geldi.
Soru Bexsero asisi ile ilgili idi. Cevabinizida aşağıya  ekliyorum.
Benim sorumda ben bu asiyi getirttim ve gec oldugu icin ertesi gune kaldi. Bizde eve getirip dolaba koydum. Ertesi sabahta asiyi yaptirdim cocuklara. 
Dedegim gibi cevabi okuduktan sonra bende buzdolabinin derecesini kontrol  ettim. Ara ara baktigimda gece 2 ve 3 dereceye kadar dustugunu gordum. Asinin icindede sizin dediginiz gibi 2 _8 derecede saklayiniz diyordu. Benim sorum 2 derece en alt sinirmi yoksa internette yazildigi gibi 2 derecenin asinin saklanmasina uygun olmadigimidir? Cunku asilar sicaktan cokdonmanin  tehlikeli oldugu yaziyor .Kusura bakmayin cok uzun oldu . Fakat insan meraktaediyor.Bizim  asilarda herhangi bir bozulma olurmu soguktan dolayi. Bu arada gecen yil kasim ayinda yaptirdim asilari. 
Saglikli gunler dilerim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.