Asilar ve saklanma koşulları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
3 gonca
Üye Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 16:02 |
Iyi gunler Kadir Bey. Ben yeni uye oldum. Iyikide olmusum uye oldugumdan beri eski konulari okuyupta sizin cevaplarinizi gorunce cok fazla yanlis bildigimi ogrendim. Keske daha once tanissa idim sizin sayfanizla.
Benim sorum asilar ve saklanmasi. Dedigim gibi eski cevaplari okurken bir soru dikkatimi cekti. Cunku benimde basima buna benzer bir olay geldi. Soru Bexsero asisi ile ilgili idi. Cevabinizida aşağıya ekliyorum. Benim sorumda ben bu asiyi getirttim ve gec oldugu icin ertesi gune kaldi. Bizde eve getirip dolaba koydum. Ertesi sabahta asiyi yaptirdim cocuklara. Dedegim gibi cevabi okuduktan sonra bende buzdolabinin derecesini kontrol ettim. Ara ara baktigimda gece 2 ve 3 dereceye kadar dustugunu gordum. Asinin icindede sizin dediginiz gibi 2 _8 derecede saklayiniz diyordu. Benim sorum 2 derece en alt sinirmi yoksa internette yazildigi gibi 2 derecenin asinin saklanmasina uygun olmadigimidir? Cunku asilar sicaktan cokdonmanin tehlikeli oldugu yaziyor .Kusura bakmayin cok uzun oldu . Fakat insan meraktaediyor.Bizim asilarda herhangi bir bozulma olurmu soguktan dolayi. Bu arada gecen yil kasim ayinda yaptirdim asilari. Saglikli gunler dilerim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|