Rota |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Vesia
Üye Kayıt Tarihi: 05 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2019 Saat 21:13 |
Hocam merhaba geçmeyen vücut mantarı ile ilgli sorumdan sonra baska birsey daha danışmk istyorum oğlum 4,5 yaşında.3-4 gündr bol gürültülü sarı renkte kaka yapıyo cıvık şekilde.günde 2-3 kere ancak sık sık karnım ağrıyo dyo bu arada bol yeşil sümük ifraz ediyo bikç kere balgam kustu.rota aklıma geldi ama çk sık diil kakası.ne olablr? Mantar lezyonları için de tekrar doktra götrücem.sarımsak yağı veriyorum onunla ilgli ne düşünüyosunuz? Karışık oldu kusura bakmayın
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ne tur ishal olursa olsun, ( Dizanteri haric) ilac verilmez.. Dizanteri de kaka: az miktarda ve sumuksu olur. Daima ikintili-sancili bir devrenin arkasindan olur. Sarimsak yagi da ne ???? Boyle Tibbi olarak ispatlanmamis sacmaliklarla NE DIYE ugrasirsiniz kI???? |
|
Vesia
Üye Kayıt Tarihi: 05 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kakası diil de burundan yoğun yeşil sümük var hocam kaka homojen sarı ve cıvık,mukuslu diil.karın ağrısı var.yediği birşey mi dokundu bilemedim 5 gün oldu dün çk hafif ateş eşlik etti şimdi yok. Sarımsak yağını kendim yapıyorum zeytinyağında 40 gün sarımsak dişlerini bekletip günde 1 tatlı kaşığı veriyorum antihistaminik antifungal özellgnden dolayı mantar için veriodum.ilaç vermemek adına.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
"... antihistaminik antifungal özellgnden dolayı mantar için veriodum..." Boyle bir sey YOK... Kesin bunu uyduran doktor bile degildir.. Hem; allerji'ye iyi geliyor, hem; mantar'a iyi geliyor... Yok ya!!! Gribin sonuna gelmis, hicbir ilac kullanmayin. Soru-Cevaplari ve on sayfadaki makalelerimi mutlaka okuyun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|